slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άντε πάλι! Μετά τον υπουργό της ΝΔ με τα 100 εκ., του Καρχιμάκη, που δεν αποδείχθηκε ποτέ έχουμε κι άλλον δήθεν με "αδικαιολόγητη περιουσία"

[Πείτε μας το όνομά του για να τον ξεσκίσουμε όλοι μαζί αλλά με προπαγάνδα για να συμψηφίσουμε τις λαμογιές των ΠΑΣΟΚων (Άκης, Μαντέλης, Τσουκάτος, Siemens) δεν γίνεται τίποτα. Χώρια που η είδηση από μόνη της είναι ανέκδοτο καθώς οι της ΝΔ...
δεν είναι λαμόγια, αλλά μαλάκ@@ που φορτώνονται λαμογιές του ΠΑΣΟΚ...]

Τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του γνωστός πρώην υπουργός νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει υπό διερεύνηση το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, το ΣΔΟΕ έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρώην υπουργό της ΝΔ, καθώς η περιουσία που έχει αποκτήσει δεν φαίνεται να δικαιολογείται από τα εισοδήματα που είχε τα προηγούμενα χρόνια.
Ανάρτηση από  το Δεξί X-Trem(i)

1 σχόλιο:

evangelos naxios είπε...

Εγώ πάντως δεν πιστεύω,δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό μου,δεν μπορώ να φανταστώ ότι άνθρωπος της βουλής,υπουργός,βουλευτής......ούτε πρώην,νύν,ούτε στον αιώνα.....είναι απατεώνας,κλέφτης,προδότης.....................θα δείτε που ακόμη και η συκοφαντία,η πολιτική εξόντωση του φίλου μου Άκη θα φανεί......δεν γίνεται άνθρωπος της βουλής να έχει σχέση με ότι τους..... συκοφαντούν.....θα δείτε ακόμη και εξεταστική να γίνει.....