slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ..ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ!!

Στη Θράκη βρέθηκε από την περασμένη Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος πέρασε τα σύνoρα στον Έβρο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, πραγματοποιώντας ανεπίσημη τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, προκειμένου να γιορτάσει το μπαϊράμι, με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.
Το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας επισκέφθημε την Ξάνθη και συναντήθηκε με τον ψευδομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσείν που τον περίμεναν μάλιστα, με.... λουλούδια στο χέρι. Σε όλες τις συναντήσεις του, τον Τούρκο αντιπρόεδρο συνόδευε ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής. Μετά από μια ώρα περίπου, η Τουρκική αποστολή πήγε με τα πόδια στην εφημερίδα «Μιλιέτ» όπου κάθισε για λίγο συνομιλώντας με στελέχη της εφημερίδας, γνωστά για τις ακραίες θέσεις τους αλλά και για τις δίκες τους, εξ' αιτίας των ακραίων θέσεων που εκφράζουν.

Στην συνέχεια ο Τούρκος Αντιπρόεδρος επισκέφθηκε τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης». Μετά το μεσημέρι ο Τούρκος επίσημος αφού παρέστη σε γεύμα που δόθηκε προς τιμή του στο χωριό Φίληρα της Κομοτηνής, επισκέφθηκε τη Μύκη, το Δημάρειο και τον Κένταυρο, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μύκης κ.Τσουκάλ και μίλησε με κατοίκους σε καφενεία.

Κατα τα άλλα, όλοι οι ενταύθα πολιτικοί παράγοντες (Τσετίν, Φαϊκογλου, Μπαράν Μπουρχάν, Πετσενίκ κλπ) πλην Τουρκές που κάνει διακοπές, έσπευσαν να "προσκηνύσουν", αλλά αυτός που "μονοπώλησε" τον Τούρκο Αντιπρόεδρο ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζείμπέκ αυτή τη φορά....Όλοι οι άλλοι ήταν υπό τη σκιά του...!

Ο κύριος Μπεκίρ Μποζντά που διανυκτέρευσε συμβολικά στον Εχίνο καθώς η Τουρκία θεωρεί "Τούρκους" τους Έλληνες Πομάκους , το πρωϊ της Κυριακής προσεύχηθηκε στο τζαμί του Εχίνου με αφορμή την εορτή του Ραμαζανίου των μουσουλμάνων, ενώ στη συνέχεια παρακάθισε σε πρωινό τραπέζι που παρέθεσαν γυναίκες του χωριού και στη συνέχεια αναχώρησε για τη πατρίδα του.

Δηλώσεις για την επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου έκανε μόνο ο εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μπάμπης Ευστρατίου, χαρακτηρίζοντάς την εκ του πονηρού, τονίζοντας ότι «πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες μας ότι στη Θράκη υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική, άρα μην προσπαθούν να οικειοποιούν πράγματα που δεν είναι δικά τους».

(Aπό maxitisthrakis.blogspot.com)
http://scottishbetting.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1452.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: