slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χαράλαμπος Κόκκινος:ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΣΥΡΟ ,ΤΗΝΟ, ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟ.

ο Αντώνης  Σαμαράς  στη Ρόδο
 ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 
 Οι επιτυχημένες περιοδείες του προέδρου της ΝΔ κου Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο και των στελεχών της ΝΔ στις Κυκλάδες  σφυρηλατούν τη νέα κοινωνική συμμαχία  στα νησιά μας. 
Η ΝΔ κατέθεσε το επικαιροποιημένο κυβερνητικό της πρόγραμμα που  εμπεριέχει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις και ο Αντώνης Σαμαράς απεύθυνε ανοιχτό προσκλητήριο για εθνική συνεννόηση και συνεργασία για έξοδο από την κρίση δίνοντας όραμα και ελπίδα.Την ίδια ώρα η διγλωσσία Τσίπρα "καλά κρατεί" και το ακοστολόγητο κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε πρόσφατα  ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αποκορύφωμα του λαϊκισμού και της προχειρότητας.

·  Στη περιοδεία του στο νησί της Ρόδου (2 Ιουνίου 2012) ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τους πολίτες , συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο , είχε σύσκεψη με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού και επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και το λιμεναρχείο Ρόδου. Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες στη Μαλώνα και στις Καλυθιές αλλά και στην πόλη της Ρόδου , και ιδιαίτερα  οι οδηγοί των ταξί.
Επιτυχημένες ήταν και οι περιοδείες των στελεχών της ΝΔ στις Κυκλάδες.
·  -Στη Σύρο (31 Μαίου 2012) με το βουλευτή της Α΄ Αθηνών κο Ν.Μηταράκη ο  οποίος επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων , το Ναυπηγείο του Νεωρίου και συναντήθηκε με τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας μας  κ.κ. Δωρόθεο και κ.κ. Φραγκίσκο Παπαμανώλη.
·  - Στην Τήνο και στη Μύκονο (1 Ιουνίου 2012) ο βουλευτής Αχαΐας κος Νίκος Νικολόπουλος όπου περιόδευσε και αντάλλαξε απόψεις με πολίτες και φορείς των νησιών καθώς και με τοπικά στελέχη της ΝΔ.
·  -Στην Πάρο (2 Ιουνίου 2012) ο βουλευτής επικρατείας  κος Μιχελάκης όπου μίλησε σε επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Δ.Ο. της ΝΔ Πάρου και Αντιπάρου.
·  Ο Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε στην περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στη Ρόδο και στις περιοδείες των στελεχών της παράταξης της ΝΔ σε Σύρο , Τήνο και Μύκονο και εντός της εβδομάδας συνεχίζει τις περιοδείες του στα νησιά των Κυκλάδων.

2 σχόλια:

XRHSTOS FRIK είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΗΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΗΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... ΛΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ... Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΙΤΗ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΤΟΣΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! http://www.oparlapipas.com/2012/06/mario-draghi.html <-- ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΟΥ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ Η ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ / ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΧΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ