slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόγραμμα Δραστηριότητες του υπ. Βουλευτή Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτση

Αύριο Σάββατο 28 Απριλίου 2012, θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του κ. Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα ΣΚΑΙ» στις 8.30 π.μ. 

Ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποίησε περιοδείες και ομιλίες στα ακόλουθα νησιά των Κυκλάδων:
  Κέα, Κυριακή 8 Απριλίου 2012. Πραγματοποίησε ομιλία και περιοδεία στο νησί, ενώ παράλληλα συναντήθηκε διαδοχικά με τους τοπικούς φορείς, τα κομματικά στελέχη και τους .....κατοίκους του νησιού.
 Πάρος, Τρίτη 17 Απριλίου 2012.Περιόδευσε στο νησί και πραγματοποίησε ομιλίες, ενώ παράλληλα είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κομματικά στελέχη και.......
κατοίκους του νησιού.  Αντίπαρος, Τετάρτη 18 Απριλίου 2012. Επίσκεψη και ομιλία στους κατοίκους του νησιού
  Νάξος, Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, ο κ. Βρούτσης συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τον εορτασμό της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας. 
 Άνδρος, Τρίτη 24 Απριλίου 2012. Πραγματοποίησε περιοδεία στο νησί και ομιλίες στην Υδρούσα, στη Χώρα και στο Κόρθι. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε επίσης με τους τοπικούς φορείς, τα κομματικά στελέχη και τους κατοίκους του νησιού. 
 Τήνος, Τετάρτη 25 Απριλίου 2012. Πραγματοποίησε ομιλία στο Ξενοδοχείο AEOLOS BAY στη Χώρα της Τήνου, στην οποία παρέστησαν ο υπ. Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, κομματικά στελέχη και πλήθος φίλων της Ν.Δ. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε και με κατοίκους του νησιού.
  Μύκονος, Πέμπτη 26 Απριλίου 2012. Επισκέφθηκε το νησί της Μυκόνου, όπου πραγματοποίησε περιοδεία και ομιλία στην αίθουσα ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι. Στην ομιλία του, παρέστησαν ο Δήμαρχος του νησιού κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Κουκάς, το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου, κομματικά στελέχη, επιχειρηματίες της Μυκόνου και πλήθος φίλων της Ν.Δ.. 
 Το Πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Βρούτση συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει Κεντρική Ομιλία για τους ετεροδημότες των Κυκλάδων, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 και ώρα 18.30 στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στο Σύνταγμα. Επιπλέον, ο κ. Γιάννης Βρούτσης θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στους ακόλουθους τηλεοπτικούς σταθμούς:
  Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, θα είναι φιλοξενούμενος της κας Μαρίας Χούκλη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 20.00. 
 Σάββατο 28 Απριλίου 2012, θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του κ. Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα ΣΚΑΙ» στις 8.30 π.μ. 
 Κυριακή 29 Απριλίου 2012, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή των κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλου και κ. Μανώλη Αναγνωστάκη «MEGA Σαββατοκύριακο» στις 8.00 π.μ. Καραγεώργη Σερβίας 7, 105 63 Αθήνα, Τηλ.: +30 210 3213333, 210 3211200, Φαξ: 210 3211300 vroutsis@ivroutsis.gr, www.ivroutsis.gr.....

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολη νυχτα δεν εκλεισα ματι περιμενα με αγωνια την εμφανιση του μεγαλου σωτηρα με το τεραστιο εργο δεν θα κανει καμμια ανοιτη συγκεντρωση ? να τον δουμε και απο κοντα ?

Ανώνυμος είπε...

και στις 7 μαιου σπιτι του ετσι ολοκληρωνεται το προγραμμα

ΕΝΑΣ.......... είπε...

και μετα ξυπνησες κουκουλοφορε των 8.43

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΡΑΒΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΧΑΘΗΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρετε ΝΔ και Βρούτσης από τα τρία το μακρύτερο. Εσύ 19:53 θα μας κλάσεις τα αρχήδια. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να φάτε το ξύλο μέσα στο ναό της δημοκρητίας (ναι, δημοκρητίας) και με ασυλία μάλιστα. Βρε ζώα, τα αποσπασματικά έργα που ο Βρούτσης έκανε στη Νάξο δεν εντάσσονται σε κανένα γενικότερο σχεδιασμό και θεωρούνται σπατάλη. Ο Βρούτσης έβαλε στόχο να κάνει κάποια έργα στη Νάξο επί ΝΔ που μπορούσαν να ολοκληρωθούν μεσοπρόθεσμα σπαταλώντας, ναι σπαταλώντας, το λιγοστό χρήμα που υπήρχε. Δείτε έργα (Καλαντός, γήπεδα κλπ) και πείτε ποιός τα χρησιμοποεί. Αντίθετα, έργα που απαιτούν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και μελέτη (διαχείριση υδάτων) έμειναν στα αζήτητα. Γι΄αυτό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να σας μαυρίσουνε τις μούρες.

Ανώνυμος είπε...

το ραβδι βοσκε εκει που σου πρεπει να το βαλεις

Ανώνυμος είπε...

Σημερα 29-04-2012 στην εκπομπη MEGA σαββατοκυριακο ο βουλευτης Γιαννης Βρουτσης δηλωσε οτι το επίδομα πολυτεκνων δεν αφορα τους τριτεκνους. Να ενημερωθει για τις θεσεις της Ν.Δ. γιατι αυτο σημαινει οτι 300.000 οικογενειες τριτεκνες δεν πρεπει να ψηφισουν Ν.Δ.