slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλάκα μας κάνουν τα παχύδερμα!!! «Τους απασχόλησε» (δεν την αποφάσισαν!) η κατάργηση 5 οργανισμών του κώλου...


[Άλλη μια απόδειξη ότι τα παχύδερμα του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κλείσουν κανένα οργανισμό απ' αυτούς που καταβροχθίζουν λεφτά χωρίς έργο! "Διεθνής Ακαδημία Ελευθερίας" λέει!!! Φανταστείτε τι υπάρχει και δεν κάνουν τίποτα με αποτέλεσμα να την πληρώνει ο κοσμάκης... και φυσικά δεν αποφασίζουν καταργήσεις αλλά απλά "τους απασχολούν" οι καταργήσεις επειδή όλοι αυτοί οι οργανισμοί είναι σφιγκοφωλιές ΠΑΣΟΚων... να θυμίσω ότι το παχύδερμο τους stage και κάτι Αγρογή που είχε η ΝΔ τους καθάρισε τις πρώτες 10 μέρες...]


Την κατάργηση και συγχώνευση φορέων του δημοσίου τομέα συζήτησε η αρμόδια Διυπουργική Γνωμοδοτική Επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνηση Θ. Πάγκαλο, με τη συμμετοχή των υπουργών, Π. Καψή, Δ. Ρέππα, Π. Γερουλάνο και Ν. Σηφουνάκη.

Τη διυπουργική επιτροπή, στην τελευταία της πιθανότατα συνεδρίαση πριν τις εκλογές, απασχόλησαν:
  • Η κατάργηση του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας και του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης και καθορισμός με νόμο της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων τους.
  • Η κατάργηση του Ινστιτούτου Οικονομίας Κατασκευών και μεταφορά των αρμοδιοτήτων του στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).
  • Η συγχώνευση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) ή με το Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά.
  • Η κατάργηση του Εθνικού Ιδρύματος Μελετών Θεόδωρος Κολοκοτρώνης «Ο Γέρος του Μοριά».
  • Η κατάργηση της Διεθνούς Ακαδημίας Ελευθερίας (ΔΑΕ)
  Τα μέλη της επιτροπής, τέλος, ενημερώθηκαν για την πορεία αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ ΑΕ).

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Σ. Λύτρας, καθώς και οι γ.γ. Δ. Στεφάνου, Ευ. Μπεργελέ, Ηλ. Πλασκοβίτης, Ηλ. Πεντάζος, Ι. Οικονομίδης και Ι. Ιωαννίδης.

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 3/30/2012 08:31:00 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: