slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βερναδάκης: Βλάπτουν διεθνώς τη χώρα

Μετά τον ορυμαγδό των ανακοινώσεων της κυβέρνησης , σύμφωνα με τις οποίες, ανακάλυψαν 40.000 μαϊμού λήπτες προνοιακών επιδομάτων, διαπιστώνουμε ότι πάλι η κυβέρνηση, συνειδητά η κατά την ηπιότερη εκδοχή με απίστευτη επιπολαιότητα, βλάπτει σοβαρά την διεθνή εικόνα της χώρας.
Πριν καν διακριβώσουν τον ακριβή αριθμό των παράνομων ληπτών των επιδομάτων, χαριέστατοι εμφανίζονται στα τηλεοπτικά μέσα και ανακοινώνουν τις....
χιλιάδες των παραβατών και τις εκατοντάδες των δισεκατομμυρίων πού εξοικονόμησαν προς όφελος του λαού και των ασφαλισμένων.

Βέβαια όταν καλούνται να ασκήσουν, την εκ του νόμου υποχρέωση τους, να σταματήσουν την καταβολή των επιδομάτων και να αναζητήσουν τα παρανόμως καταβληθέντα, βρίσκονται σε αδυναμία εκτέλεσης και παραδέχονται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες για να έχουν ακριβή στοιχεία.

Αρκεί να θυμηθούμε τούς 100.000 μαϊμού λήπτες συντάξεων, οι οποίοι τελικά κατέληξαν σε μερικές εκατοντάδες.

Όλοι πρέπει να αναρωτηθούμε αν στο προεκλογικό τραπέζι και στον επιχειρούμενο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης μπορεί η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί ανυπόστατα η μη επιβεβαιωμένα στοιχεία και να ενισχύει το οπλοστάσιο των επιχειρημάτων της τρόικας και των επικριτών της Ελλάδας.

Ξέρουμε την ζημιά πού επέφεραν στην διεθνή εικόνα της χώρας, οι αναφορές σε Τιτανικούς και κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα των εκλεκτών πολιτικών κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, στο βωμό των προεκλογικών αναγκών του ΠΑΣΟΚ θυσιάζεται η αξιοπιστία και η σοβαρότης της χώρας.

Γιώργος Βερναδάκης
Αναπληρωτής τομεάρχης εργασίας
Υποψήφιος ΝΔ Β΄Αθηνών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το λαμόγιο αφού μοίρασε προεκλογικά δεκάδες χιλιάδες μαϊμού επιδόματα τώρα αντιδρά γιατί θα δυσφημιστεί η Ελλάδα από αυτές τις αποκαλύψεις. Το ίδιο έκαναν και με το έλλειμμα του 15% και έλεγαν ότι ήταν 6% για να μη δυσφημιστεί η Ελλάδα και τελικά φθάσαμε στο γκρεμό και γίναμε ρεζίλι σε όλη την υφήλιο και εμείς οι νέοι άνεργοι και δούλοι των Ευρωπαίων.