slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιτέλους Νάξο


kypello aop-filoti 1
Έπρεπε να μπούμε στο 2012 για να παίξει το Φιλώτι για πρώτη φορά στην προσωρινή του έδρα στον Αγ. Αρσένιο (το γήπεδο βρίσκεται 20 χιλ. από το Φιλώτι). Ήρθε, λοιπόν η ώρα για πρώτη φορά που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία να αγωνιστεί στο νησί του και μπροστά στον κόσμο του χωριού του . Τη Κυριακή το Φιλώτι θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πάρου στις 15:15 όπως προαναφέραμε στο γήπεδο του Αγ. Αρσενίου.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι αμφίρροπος αφού από τη μία το Φιλώτι ναι μεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη αλλά από την άλλη παίζει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του με ανεβασμένη  ψυχολογία λόγο της μετεγγραφής του Γιώργου Βασαλάκη από τον Πανναξιακό και θέλοντας να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η άνοδος του στην Α Κατηγορία.

Από την άλλη ο Α.Ο. Πάρου βρισκόμενος και αυτός σε άσχημη βαθμολογική θέση θέλει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί για να ανασάνει βαθμολογικά.

Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι οι ομάδες μετά από τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς   και κατά το πόσο έχουν επηρεαστεί .

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: