slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωτοφανές, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε είκοσι μέρες νωρίτερα το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στις Κυκλάδες

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε εγκαίρως και για πρώτη φορά τόσο νωρίς ο περιφερειάρχης Β.Α. Κυκλάδων Γιώργος Παντάκης, οι εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες
ξεκινάνε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κυκλάδων το Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, με κεντρικό ομιλητή τον υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη ΝΟΔΕ Κυκλάδων με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας και βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση.

Διήμερη επίσκεψη Στυλιανιδη, Βρούτση και Παντάκη στη Νάξο(20-21 Ιανουαρίου)

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ο πρώην υπουργός Παιδείας και Γραμματέας Προγράμματος βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανιδης, ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας και τοπικός βουλευτής κ. Γιάννης Βρούτσης και ο....
 αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κώστας Τσιμάρας, συνοδευόμενοι από τον περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας Β.Α. Κυκλάδων κ. Γιώργο Παντάκη, θα επισκεφθούν τη Νάξο και θα περιοδεύσουν στα χωριά τουνησιού.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθούν τον Μητροπολίτη Παροναξίας και τον Δήμαρχο Νάξου, στη συνέχεια θα περιηγηθούν τα μαγαζιά της Χώρας και θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Νάξου και ομιλία.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012: ο πρώην υπουργός Παιδείας και Γραμματέας Προγράμματος βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανιδης, ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας και τοπικός βουλευτής κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κώστας Τσιμάρας, συνοδευόμενοι από τον περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας Β.Α. Κυκλάδων κ. Γιώργο Παντάκη θα επισκεφθούν την Πάρο και θα παρευρεθούν σε εκδήλωση των τοπικών ΑΜΕΑ και θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο της Πάρου στο Δημαρχείο. Στη συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Πάρου και ομιλία του πρώην υπουργού Παιδείας και Γραμματέα Προγράμματος βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. Μυκόνου (θα καθοριστεί εντός των ημερών ομιλητής).

Μέσα Φεβρουαρίου θα γίνει εκδήλωση-ομιλία στην Άνδρο με ομιλητή τον Μ. Χαρακόπουλο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι από την ημέρα του ορισμού του κ. Γιώργου Παντάκη, από το Οργανωτικό της Νέας Δημοκρατίας, ως περιφερειάρχη Β.Α. Κυκλάδων, οι κοιμισμένες Τοπικές Οργανώσεις των Κυκλάδων δείχνουν να ξυπνούν από χρόνιο λήθαργο και να μπαίνουν σε έναν άλλο δρόμο, ξεφεύγοντας από την ανυποληψία τους . Στον σύντομο χρόνο που ο κ. Γιώργος Παντάκης έχει ορισθεί ως περιφερειάρχης Β.Α. Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας έχει πραγματοποιήσει τις εξής εκδηλώσεις: Επίσκεψη στη Σύρο (2ήμερη), συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και μέλη του συλλόγου, σύσκεψη σε διευρυμένη ΝΟΔΕ, επίσκεψη στα νησιά Πάρο και Νάξο (4ήμερη), σύσκεψη με τις Τοπικές Οργανώσεις που ζήτησαν, προγραμματισμό δύο εκδηλώσεων μέσα στον Ιανουάριο και παρέμβαση στον τοπικό τύπο των τοπικών οργανώσεων, που ήταν ανύπαρκτη επί δύο χρόνια, εκδήλωση-ομιλία στην τοπική Νάξου με ομιλητή τον βουλευτή κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, αφού προηγουμένως επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Παροναξίας, τον Δήμαρχο Νάξου, την τοπική αγορά και έδωσαν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μακάρι να συνεχίσει έτσι ο περιφερειάρχης γιατι ηταν ανύπαρκτη η κομματική παρουσία στα νησια μας