slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιωργάκης για Παπακωνσταντίνου: "Όλα στο φως!"... Σιγά θα μας τυφλώσεις με τους κηπουρούς...

farmakoglwssa-kirki.blogspot.com

«Η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης με τη «λίστα Λαγκάρντ» είναι η πάγια θέση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και αυτή επαναλαμβάνει και σήμερα με αφορμή τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Ειδικότερα, από το Γραφείο του κ. Γ. Παπανδρέου, σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων από δημοσιογράφους, δόθηκε η ακόλουθη απάντηση: «Όλα στο φως. Πλήρης διερεύνηση. Αυτή ήταν και είναι η πάγια θέση του Γιώργου Παπανδρέου».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί κομματόσκυλο δεν κλείσανε τη Βουλή και δεν τη κοπάνησαν δυο φορές από τη συζήτηση για την παραπομπή των δικών τους βουλευτών όπως έκαναν ο Μπούλης, ο Σαμαριτζής και οι βουλευτές της ΝΔ. Αυτή είναι η μεγάλη συλλογική κομματική απάτη και όχι η υπόθεση με τον Παπακωνσταντίνου που τελικά θα αποδειχτεί ότι ήταν μια καλοστημένη προβοκάτσια σε βάρος του Παπακωνσταντίνου και του ΠΑΣΟΚ από διαπλεκόμενους δημοσιογράφους (Μπαξεβάνη κλπ), εγκάθετους υπάλληλους ακόμη και στο στενό περιβάλλον του Παπακωνσταντίνου που μεταπήδησαν με το αζημίωτο βέβαια στον ΣΥΡΙΖΑ και έπαιξαν το κομματικό του πανάθλιο σχέδιο. Έτσι τυχαία ο ΣΥΡΙΖΑ δια της Κωνσταντοπούλου επέμενε εδώ και μήνες στην επιτροπή της Βουλής ότι η λίστα έχει αλλοιωθεί και ότι έχουν διαγραφεί πρόσωπα στο περιβάλλον πρώην υπουργού; Έτσι τυχαία το έλεγαν; Είχαν κάνει τη δουλειά τους και είχαν εξαφανίσει τη λίστα από το αρχείο του Παπακωνσταντίνου και για αυτό ήταν τόσο σίγουροι. Δεκάδες παρόμοιες προβοκάτσιες έχουν γίνει και έχουν πέσει κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο από τέτοια βρομερά σχέδια που τελικά αποκαλύφθηκαν αλλά που η βρομιά έμεινε. Αφού η ύπαρξη της λίστας ήταν γνωστή είναι δυνατό να πίστευε ακόμη και αν ήθελε να καλύψει τις εξαδέλφες του κόρες του μακαρίτη υπουργού της ΝΔ αν είχαν κάνει παράνομες καταθέσεις ότι δεν θα ζητούσε κάποιο κόμμα ή κάποιος βουλευτής την παραβολή με την πρωτότυπη λίστα από τη Γαλλία. Άφησε λοιπόν τα παραμύθια παλληκαράκι και περίμενε να ολοκληρωθεί η διερεύνηση αυτής της προβοκατόρικης υπόθεσης. Μη γίνεσαι λοιπόν ανόητε δεξιέ Νάξιε άθελα σου δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του αντιΠΑΣΟΚ μένους σου.

Unknown είπε...

Τα μαχαίρια τέλειωσαν από τα πολλά κόκαλα που ακούμπησαν.

Ανώνυμος είπε...

11.28 η ιστορια σας χαρακτηρισε σαν απατεωνες και κλεφτες .Τωρα ειστε και παραχαρακτες και με την βουλα Αυτο που ο λαος θελει απο την επομενη κυβερνηση που οπως ολα δειχνουν θα ειναι τουΣΥΡΙΖΑ, ειναι να γινει μια δικη για ολους και ολα τα σκανδαλα και οπως ολα δειχνουν ετσι θα γινει . Η συγκυβερνηση των εντολοδοχων καταρρει και μαζι τους και ολα τα δεκανικια που στηριζουν αυτους που εσπειραν τη δυστυχια στον ελληνα. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω την ανάρτηση σου 12:55. Κάτι φιγούρες σαν τον 11:28 μπορεί όμως να βρεθούν πάλι με τους νικητές. Οι δοσίλογοι της κατοχής βρέθηκαν με την Δεξιά επειδή αυτή επικράτησε.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια εκεινη η τυπισα που θα χαστουκιζε τον καραμαλη τι γινεται