slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ετοιμάζουν νέο κόμμα με αρχηγό τον στρατηγό Φράγκο ως «νέο Παπάγο»


Στελέχη του ευρύτερου χώρου της Δεξιάς συζητούν την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας (ένα χώρο που οι τελευταίες ηγεσίες της ΝΔ έχουν εγκαταλείψει στο πλιάτσικο προκειμένου να μετακινηθεί προς τα αριστερά), με ηγέτη τον .....
στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στο πρόσωπο του στρατηγού βλέπουν τον «νέο Παπάγο» έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.

Οι επαφές για το εγχείρημα έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η κινητικότητα των τελευταίων ημερών αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι υπάρχει, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό και σύμφωνα με την οποία τα ποσοστά αποδοχής στο σύνολο των ερωτηθέντων ξεπερνούν το 35%.

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: