slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ): Η παρέα Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου έχει ευθύνες για τη λίστα

Για μια παρέα που κυβερνούσε και έχει τεράστιες ευθύνες για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έκανε λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση.
Ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας στο Βήμα fm για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είπε ότι ήταν «μία παρέα που κυβερνούσε κι έχει τεράστιες ευθύνες για την υπόθεση» ενώ πρόσθεσε πως «είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα».

«Μιλάω για την παρέα Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου και όλους αυτούς που είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα. Εκτός αν ο καθένας έκανε του κεφαλιού του» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν μπορεί να μην γνώριζε ο τότε Pρωθυπουργός της χώρας.
Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση ο οποίος μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτήρισε τις δηλώσεις Γρηγοράκου «εμετική προσπάθεια συκοφάντησής» του και πρόσθεσε ότι «ο πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου νομίζει ότι έτσι θα προστατεύσει τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν προστατεύεται έτσι ο κ. Βενιζέλος».
«Τολμάει τέτοιες μέρες να διαπράττει τέτοιες αθλιότητες» είπε, προσθέτοντας πως αν ο κ. Γρηγοράκος επαναλάβει τέτοιες κατηγορίες, τότε θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ζώα ξυπνάτε. Αυτά τα αποβράσματα είναι η συγκυβέρνηση. Αυτό που λέμε "πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι".