slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παπακωνσταντίνου: «Μα, θα έκανα τέτοια λαθροχειρία;»... Σε έχουμε ικανό για τα πάντα

Μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού "Real Fm" και τη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου έδωσε τις πρώτες απαντήσεις για την....
 κατηγορία-βόμβα που προκύπτει εις βάρος του, μετά την ανάγνωση της λίστας Λαγκάρντ από τον Άρειο Πάγο, και οδηγεί στη διαπίστωση ότι έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα συγγενικών προσώπων του...
των θυγατέρων του θείου του, πρώην υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993, και ιστορικού στελέχους του Κέντρου, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το 1994 διεγράφη από τη ΝΔ.

"Δεν θα έκανα τέτοια λαθροχειρία,μα θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο;" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ στη διάρκεια της συζήτησης με την Κάτια Μακρή παραδέχτηκε ότι στη λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν τα ονόματα συγγενικών προσώπων του, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να εξηγήσει πως αφαιρέθηκαν από αυτήν.

Απ' την άλλη, μιλώντας στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Χρήστο Κούτρα, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε έτοιμος να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του, αν χρειαστεί, χωρίς να κρύβει την απορία του για την είδηση-βόμβα.

http://ysterografa.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε Νάξιε πως ολισθαίνεις τόσο αδέξια; Οι πονηρούλες ήταν ανηψιές και του δικού μας ογκόλιθου της διπλωματίας Jack Daniels. ΄Ασε που συγκυβερνάμε κιόλας με το κόμμα του πουστρωνιού. Δηλαδή συγκυβερνάμε με κλέφτες εμείς οι κλέφτες.

Unknown είπε...

Διόρθωση
Ρε Νάξιε πως ολισθαίνεις τόσο αδέξια; Οι πονηρούλες ήταν κόρες και του δικού μας ογκόλιθου της διπλωματίας Jack Daniels. ΄Ασε που συγκυβερνάμε κιόλας με το κόμμα του πουστρωνιού. Δηλαδή συγκυβερνάμε με κλέφτες εμείς οι κλέφτες.