slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Βρούτσης ανακοίνωσε κάτι που ψάχναμε χρόνια: Επιτέλους μάθαμε τον ακριβή αριθμό των συνταξιούχων

Έπρεπε να φτάσει 2012 και η Ελλάδα να κινδυνέψει να χρεοκοπήσει για να μπει μία τάξη με εντολές των ξένων τοκογλύφων, δυναστών κ.λπ Αν είναι έτσι οι δυνάστες κρίμα που δεν τους είχαμε δοκιμάσει πιο μπροστά...

Τον ακριβή αριθμό όλων των συνταξιούχων καθώς και των ποσών που καταβάλλουν κάθε μήνα στους ασφαλισμένους οι φορείς κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

Με τον τρόπο αυτό για πρώτη φορά υπάρχει πλήρης και σαφής εικόνα για το πλήθος των συνταξιούχων σε επίπεδο επικράτειας, ενώ από τις διασταυρώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες αποκτάται για πρώτη φορά εμπεριστατωμένη εικόνα για το σύνολο των συντάξεων που λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος και ικανότητα αποτελεσματικού ελέγχου των διπλοσυνταξιούχων.

Όπως δήλωσε ο υπουργός:

"Μέσα σε ένα μήνα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά με απόλυτη ακρίβεια σε ψηφιακή μορφή τα στοιχεία των 4.328.548 συντάξεων που αντιστοιχούν σε καταβολές 2.347.173.168 ευρώ το μήνα. Τα στοιχεία αυτά αφορούν 2.952.082 εκατομμύρια δικαιούχους (συνταξιούχους) και συγκεντρώθηκαν από 91 διαφορετικά ταμεία και τομείς κύριας και επικουρικής σύνταξης"

ΥΓ: Έπρεπε η Ελλάδα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού για να γίνει το αυτονόητο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: