slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Διώτης πάει στον ΣΥΡΙΖΑ;

  Σε γραμμή σύγκλισης φαίνεται ότι έχουν βρεθεί τελευταία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου της Κυριακής, η προσέγγιση δεν αποκλείεται να αποκτήσει και πολιτικό περιεχόμενο, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει προτείνει στον πρώην εισαγγελέα θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι να μας κανει ο διωτης εμεις τον αρχοντα ταμηλο θελουμε

Ανώνυμος είπε...

Αν συμβεί αυτό θα είναι η ξευτήλα της δικαιοσύνης και η θεοποίηση της διαπλοκής. Το αποκλείω γιατί έχουν καταλάβει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτό θα κάνει και τον πιο δύσπιστο να καταλάβει ότι όλα τα λαμόγια καταλήγουν εκεί.

Unknown είπε...

Αυτό το παραμύθι με τον Ταμήλο πρέπει να σταματήσει. Αδικούνται τα άλλα ζώα της Ν.Δ. που δεν τυγχάνουν της ίδιας προβολής με τον Ταμήλο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΑΦΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ S@xdoll λεβεντομαλάκ@@... για να μην μείνει παραπονεμένη η άλλη μισή Αθήνα (φώτο)
Κακά τα ψέματα, ο απόλυτος πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος με την δήλωση του “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και με λένε αδερφή…”

Να ναι καλά ο άνθρωπος, γελάσαμε, εμπνευστήκαμε και σπάσαμε πολύ πλάκα...

redcarpet.gr/press/panic-5/