slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του Δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, στο Υ.Ν.Α. για θέματα του λιμένα Νάξου

     Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον ειδικό συνεργάτη του Δημήτρη Τσούκλερη,πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Κωνσταντίνο Μουτζούρη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στον .......
λιμένα Νάξου. Η συνάντηση έγινε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, όπου και αναλύθηκαν διεξοδικά οι ενέργειες, που γίνονται από πλευράς Δήμου, για την αποκατάσταση των ζημιών του προβλήτα, την εκβάθυνση και τη γενικότερη βελτίωση του λιμένα, καθώς και η σύμβαση που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γι’ αυτόν τον σκοπό.
     Επίσης, αναλύθηκαν οι ενέργειες που γίνονται για την χωροθέτηση νέου εμπορικού λιμένα και προτάθηκε η δυνατότητα να προσέλθει στη Νάξο ομάδα ειδικών επιστημόνων, προκειμένου να γνωμοδοτήσουν για την τοποθεσία κατασκευής του νέου εμπορικού λιμένα.

     Ο Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνεχίζουμε με συνέπεια και σοβαρότητα να διεκδικούμε, να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε έργα ανάπτυξης, έργα υψίστης σημασίας για τον Δήμο μας. Το λιμάνι αποτελεί τη βασική πύλη εισόδου στα νησιά μας, οφείλουμε να έχουμε ένα ασφαλές και σύγχρονο λιμάνι και προς αυτό εργαζόμαστε, ώστε σύντομα να εξαλειφθούν όλα τα προβλήματα του υπάρχοντος λιμανιού και να ξεκινήσουν οι εργασίες για ένα δεύτερο – εμπορικό λιμάνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: