slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια: Ο Καμμένος βλέπει άξονα Σόρος-Ρόμνεϊ!!! Διαβάστε τώρα και ποιον χρηματοδοτεί ο Σόρρος!

Σε άλλη χώρα, ο Πάνος Καμμένος θα έψαχνε την ψήφο του στην κάλπη ... στην Ελλάδα όμως όπου μεσουρανούν οι ηλίθιοι λίγο έλλειψε να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής κατάστασης. Δείτε ενημέρωση ανθρώπου τον οποίο ψήφισαν 600-700.000 πρόβατα για να τους λύσει τα προβλήματα:

Το σαϊνι της εξωτερικής πολιτικής που παίζει τις παγκόσμιες σχέσεις στα δάκτυλα...
βλέπει άξονα Σόρρος με Ρόμνεϊ και φυσικά Μέρκελ-ΦούχτεΡ-ναζί κ.λπ


Διαβάστε τώρα τι ξέρει όλος ο υπόλοιπος πλανήτης εκτός του Προεδράρα (αλήθεια κανα συνέδριο θα κάνουν να τον εκλέξουν κανονικά ή θα πάει σαν Προεδρεύοντας μέχρι να το διαλύσουν το μαγαζί)

Ο Σόρρος τον οποίο ο Πανάρας βλέπει στην ίδια πλευρά με τον Ρόμνεϊ είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Ομπάμα και των Δημοκρατικών!!!

Τον Σεπτέμβριο έδωσε 1 εκ δολάρια στον Ομπάμα και 500.000 στους Δημοκρατικούς...

Ενδιαφέρει όμως κανέναν από τους ΑΕροψεκασμένους πατριώτες του κώλου ότι τρέχουν πίσω από έναν δημαγωγό που δεν ξέρει που πάνε τα τρία του... Όχι βέβαια... αρκεί που ο Πανάρας κατακεραυνώνει τους ναζί, τους τοκογλύφους και τον Φούχτελ ή ΦούχτεΡ όπως τον λέει...

Γι αυτό  χώρα θα πάει άπατη και όχι επειδή ο Σαμαράς ή όποιος άλλος ψηφίσει το Α ή το Β μέτρο

ΥΓ. Φυσικά και δεν βάζω λινκ για το ότι ο Σόρρος έδωσε 1,5 εκ δολάρια σε Ομπάμα και Δημοκρατικούς... ψάξτε να το βρείτε μόνοι σας μαλάκ@@ και μην τρώτε ότι κουτόχορτο σας πασάρει ο κάθε λαϊκιστής και τα παπαγαλάκια του


Δεν υπάρχουν σχόλια: