slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Κεφαλογιάννης για το Πολυτεχνείο


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης, με αφορμή τη συμπλήρωση 39 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το μήνυμα του Πολυτεχνείου, πριν 39 χρόνια, είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρο, παρά ποτέ. Είναι τα μηνύματα της αλληλεγγύης του λαού μας, για πρόοδο και προκοπή.
Σήμερα, προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να κινηθούμε όλες οι ....
πολιτικές δυνάμεις.

Είναι ευχάριστο, που άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν εκείνη την εποχή, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ, η Τόνια η Μοροπούλου από το ΠΑΣΟΚ, σήμερα είναι οι βασικοί διαπραγματευτές για έξοδο από την κρίση.

Τιμούμε τους αγώνες και τους ανθρώπους του Πολυτεχνείου. Αλλά πολύ περισσότερο με βάση τις αρχές του Πολυτεχνείου οραματιζόμαστε μια καλύτερη Ελλάδα. Μια καλύτερη Ελλάδα, που θα εξοβελίζει τα άκρα και τις ακρότητες και θα απομονώνει φασιστικές νοοτροπίες.

Αυτό είναι το μήνυμα του Πολυτεχνείου διαχρονικά. Γι' αυτό αγωνιζόμαστε μέσα και έξω από τη Βουλή και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε για να γίνει η χώρα μας μια χώρα αντάξια των προσδοκιών του λαού και της Ιστορίας της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: