slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

To Κουΐζ του Αποστόλη

Άρχισαν οι ...ψίθυροι για τις δημοτικές  εκλογές του 2014 στη Νάξο!
Όσο κι' αν θεωρείται ...πρώιμο, ακούγονται στη Νάξο οι πρώτοι ψίθυροι για ενδιαφέρον μερικών επίδοξων διαδόχων του Μανώλη Μαργαρίτη. Δεν μιλάμε βεβαίως για τους ονειρευόμενους και από  δεκαετίας ευρισκόμενους σε πλήρη απαξίωση και πολιτική ανυποληψία νοσταλγούς του «ένδοξου» παρελθόντος!
Αυτοί είναι ουσιαστικά τελειωμένοι και μη θέλοντας να το παραδεχθούν - αφού ποτέ δεν έλαβαν υπ' όψη τους, άλλη άποψη από τη δική τους - αυτογελοιοποιούνται με διάφορες δηλώσεις και αντιπολιτευτικές κορώνες, προς ικανοποίηση των ίδιων και των μετρουμένων πλέον στα δάκτυλα του ενός χεριού «οπαδών» τους!
Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι αφού έχασαν ο καθένας το...τρένο του το 2010 με αποκλειστικά δική τους ευθύνη, θέλουν
τώρα να επανέλθουν παρουσιαζόμενοι ως υπερκομματικοί και υπερπαραταξιακοί εκφραστές εκείνων που θεωρούν ότι έχουν
αδικηθεί από την παρούσα δημοτική αρχή, ή δεν αξιοποιήθηκαν τα ...προσόντα τους! Κατά τη γνώμη μου κανένας από αυτούς δεν θα φθάσει στην αφετηρία του εκλογικού αγώνα. Υπάρχουν πολλές ακόμη παράμετροι που θα καθορίσουν ποιοι εκτός του Μανώλη Μαργαρίτη θα διεκδικήσουν τη θέση του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων!
Όποιος δεν τις σταθμίσει σωστά και κάνει επιπόλαιες ενέργειες θα το ...μετανοήσει! Και τώρα η «μετάνοια» δεν συνεπάγεται και Tάφεση αμαρτιών όπως το 2010!
Άλλαξαν οι ...καιροί! Μην το παραβλέπουμε αυτό

.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιους εννοεί ο Κουτσόγιωργας του Μάνου;
Ποιοι είναι αυτοί που έχασαν το τρένο του 2010;
Σε ποιους αναφέρεται ότι θα μετανοήσουν;
Σε ποιους έδωσε άφεση αμαρτιών το 2010;
Να πει ονόματα και να αφήσει τους γρίφους του.
Τηρώ το ανώνυμο μέχρι να μιλήσει επώνυμα ο Κουτσόγιωργας του Μάνου.
Μετά θα μιλήσουμε κι εμείς ΕΠΩΝΥΜΑ πλέον.

Μέλος της "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΞΟΥ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου πως θα βάλουν πάλι μπροστά τα κόμματα... και δε θα τους κράξουν όλοι!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν φίλε μου κόμματα πια όποιος πάρει χρίσμα χάνει και ΤΙΣ εκλογές....ομάδα νέων ετοιμάζετε και μάλιστα κατά την δική μου εκτιμήσει μπορεί να πάρει και των δήμο βαρέθηκε ο κόσμοΣ ΤΟΥΣ βρικόλακες και ΤΟΥΣ κωλαραδες των γραφείων....οσονούπω θα ανακοινωθούν!!!!

Ανώνυμος είπε...

οποιος πάρει χρισμα από κάποιο κομμα είναι χαμένος από χέρι φίλοι μου, άσχετα με το τι έχει κάνει ο ίδιοσ στο παρελθον.Οποιο δε κομματοσκυλο, μπλε ή πράσινο, επιχειρήσει να διεκδικήσει το δήμο ως τάχα μου αντιμνημονιακός, που ανακάλυψε την επανάσταση αφού πρώτα ωφελήθηκε από το σάπιο και διεφθαρμενο κομματικό κατεστημένο, αυτός να δείτε τι θα πάθει!!!Θελουμε νέους και αφθαρτους ανθρώπους.