slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Kωσταράκος: "Στον Ελληνικό Στρατό ο Αρχηγός δεν κρύβεται αλλά πάντα είναι μπροστά"


Πως εξηγεί ο Α/ΓΕΕΘΑ την στάση του

Τη δική του έμμεση, πλην όμως απολύτως σαφή, απάντηση για τη στάση του στα πρόσφατα γεγονότα της εισβολής των συνδικαλιστών των "Ελληνικών Ναυπηγείων" του Σκαραμαγκά έδωσε πριν από λίγη ώρα με τρία διαδοχικά μηνύματά του στο αγαπημένο του twitter, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.
Με αυτό υποστηρίζει ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση απαιτείται ο Αρχηγός δεν κρύβεται αλλά μπαίνει πάντα μπροστά, έτσι όπως πάντα γίνονταν και θα εξακολουθήσει να γίνεται στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Πιο συγκεκριμένα.

Με αφορμή την απονομή των πτυχίων στους επιτυχώντες νέους διασώστες μάχης της επίλεκτης 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Ερεύνης Διασώσεως (31 ΜΕΕΔ) την περασμένη Παρασκευή στην έδρα της Μονάδος στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε τα ακόλουθα twits: "Εδωσα τα πτυχία στη 2η Σειρά Β. Εκπσης στη 31 ΜΕΕΔ.Εξαιρετικό επίπεδο.Με μια ματιά καταλαβαίνεις. Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στο Διοικητή. ΟΔιοικητής-απο Ομαδάρχη μέχρι Αρχηγό-μπαίνει πάντα μπροστά. Ετσι κάνουμε στον Ελληνικό Στρατό. Υπερήφανοι γι αυτό και έτσι θα συνεχίσουμε"

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: