slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη ΓΑΔΑ το ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΚΥΡΙΟΑ Φωτόπουλος-Διαλύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Επέμβαση στο κτήριο της ΔΕΗ που τελούσε υπό κατάληψη από τη ΓΕΝΟΠ πραγματοποίησαν τα ΜΑΤ αργά το βράδυ. Οι αρχές προχώρησαν σε 18 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος.

Νωρίτερα, ο κ. Φωτόπουλος είχε κάνει γνωστό πως η ΓΕΝΟΠ προχώρησε σε κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194, προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος. Όπως σημείωνε, επρόκειτο για στοιχεία που «συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό, στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα».

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ανέφερε ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί έως ότου τεκμηριωθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία, πιθανώς, θα παρουσιαστούν αύριο σε συνέντευξη Τύπου.

Η ΓΕΝΟΠ σε ανακοίνωσή της επισήμαινε ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπήρχε κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο. Προσέθετε ότι με την ενέργειά της «στέλνει μήνυμα στο σάπιο πολιτικό σύστημα που επί χρόνια έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: