slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η κατάντια τελειωμό δεν έχει...

Σάββας Παπαδόπουλος

Του Σάββα  Παπαδόπουλου 
στο  aegeantimes.gr
Παρά τους «λεονταρισμούς» του Στουρνάρα στον Τόμσεν τελικά θα κλειδώσει η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων

Από την στιγμή που και οι ένστολοι δικαιολογημένα κατά κάποιους ,αδικαιολόγητα για εμένα σηκώνουν τα πανό και ξεκινάνε….κάλιο να πάνε όλοι μετανάστες και τους στέλνω χαιρετίσματα με την αλησμόνητη φωνή του λαϊκού μας βάρδου, της υπουργού τον άντρα , με την διεθνή καριέρα ,του προστάτη των νέων καλλιτεχνών ,του εργάτη της …
ελληνοτουρκικής φιλίας!!!

Που ακόμα και αυτός «νιώθει ενοχές» με μπλε και πράσινους κόκκους μάλλον -τολμώ να εικάσω - για την συνεισφορά του στο άδειασμα των χρυσαφικών από τις δανικές κασέλες του υπουργείου πολιτισμού υμνώντας την γενιά του πολυτεχνείου με τις ευλογίες και τις ευγενικές χορηγίες τραπεζιτών και εργολάβων του Ελληνικού δημοσίου.

Η κατάντια τελειωμό δεν έχει.

Το τελευταίο άπαρτο κάστρο του Ελληνισμού , το έμψυχο δυναμικό των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων φυλλορροεί….

Ο τελευταίος θεσμός του Ελληνικού Κράτους που κρατά ψηλά το φρόνιμα όλων των υπολοίπων Ελλήνων έχει τρωθεί.

Στον πατριωτισμό των στελεχών επαφίεται η φύλαξη του συντάγματος και του νόμου και στο φρόνημά τους βασιζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε υπέρτερες και αριθμητικά αλλά και ποιοτικά πλέον εχθρικές επιβουλές.

Από αυτούς και όχι από εκείνους με της μαύρες μπλούζες ούτε από εκείνους με τις κουκούλες και τις μολότοφ !!!!!

Ο ένστολος είναι ένστολος δεν είναι υπάλληλος .

Ο πατριωτισμός και το φρόνημα των στελεχών δεν αγοράζεται.

Η Τιμή ,τιμή δεν έχει.

Είναι η σάρκα εκ της σαρκός του Ελληνικού λαού, και όχι της πολιτικοοικονομικής ελίτ.

Για τα τέκνα της «άρχουσας τάξης» σε άλλα άρθρα ψάχναμε και δεν βρίσκαμε κάποιον που να υπηρέτησε την θητεία του κανονικά ,είχαν όλα τους είτε ιδεολογικά προβλήματα ως αντιρρησίες συνείδησης είτε ψυχοσωματικά προβλήματα!!

Έτσι εξηγείται σε μεγάλο βαθμό η κατάντια του Ελληνικού κράτους καθώς ήταν αυτοί που μετά την παράκαμψη ή «υπερπήδηση» της έφεδρης θητείας κατέλαβαν σε όλες τις βαθμίδες την Δημόσια διοίκηση ως διορισμένοι και ως αιρετοί …

Μας έχουν διοικήσει άτομα με ψυχοσωματικά προβλήματα βεβαιωμένα μάλιστα και από στρατιωτικούς ιατρούς πολλά από αυτά.

Το αδιανόητο είναι πλέον πραγματικότητα, και δεν προέκυψε σήμερα ξαφνικά αλλά από το 2009 την ημέρα που ο Ελληνικός λαός αποφάσισε δημοκρατικά ότι δεν θα δώσει νωπή εντολή στον ανιψιό του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ότι δεν θέλει την λιτότητα του, επειδή του υποσχέθηκε ο γιος του Αντρέα, ότι λεφτά υπάρχουν, και αφού τα βρήκε ο μπαμπάς όλο και κάτι θα έβρισκε και ο γιος για να τα φάνε μαζί!

Έχει επισημανθεί ότι η κρίση που βιώνει ο τόπος είναι κρίση θεσμών και όχι απλά μια οικονομική κρίση.

Εδώ στους Aegeantimes έχει γίνει εκτενή αναφορά για το πώς έχει βληθεί η Ελληνοορθοδοξία ,θεσμός κατά την γνώμη μου ύψιστης Εθνικής σημασίας.

Ο βασικός συνεκτικός κρίκος όλων των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο μοναδικός εναπομείναν θεσμός ,που χαίρει υψηλής αποδοχής από την Ελληνική κοινωνία οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας με τις συνδικαλιστικές συμπεριφορές μεγάλου αριθμού στελεχών αυτοαναιρούνται.

Και ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Σήμερα στελέχη της ταχείας δύναμης ανακαταλαμβάνουν νησί του Αιγαίου σε άσκηση ετοιμότητας την ώρα που οι Τούρκοι βγήκαν παγανιά στα όρια της Μεγίστης.

Παρά τους «λεονταρισμούς» του Στουρνάρα στον Τόμσεν πιστεύω ακράδαντα ότι τελικά θα κλειδώσει η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων.

Αύριο μετά τις αναμενόμενες εξελίξεις - που δεν προβλέπονται ρόδινες δυστυχώς - θα κληθούν οι ένστολοι να επιλέξουν εάν θα φυλάξουν Θερμοπύλες ή εάν αφήσουν τριακόσιους μόνο απέναντι στον εχθρό και προστρέξουν υπέρ των εστιών τους τάχαμου ως άλλοι Φωκείς ….

Ελπίζω να γνωρίζετε τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι Φωκείς στις Θερμοπύλες….


Δεν υπάρχουν σχόλια: