slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνέχεια στις ηλίθιες αποφάσεις που διαλύουν τα νησιά μας με το κλείσιμο των εφτά εφορειών των Κυκλάδων


Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε άλλα αν ισχύει το σενάριο που λέει ότι μπαίνει «λουκέτο» στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) της Κέας, της Θήρας, της Τήνου, της Πάρου, της Άνδρου, της Μήλου και της Μυκόνου, αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό στις Κυκλάδες να παραμείνουν μόνο δυο εφορίες αυτές των νησιών με τον περισσότερο κόσμο, δηλαδή της Νάξου και της Σύρου.
Έτσι μετά τον σαρωτικό «Καλλικράτη» που μας επέβαλε ο αλήστου μνήμης παριανός σωτήρας διαλύοντας τα πάντα στην αυτοδιοίκηση, τώρα με πρόσχημα τους οικονομικούς λόγους που επιβάλλει το Μνημόνιο οι Κυβερνώντες αποτελειώνουν ότι είχε μείνει όρθιο αποδεικνύοντας ότι τα νησιά τα έχουν γραμμένα στα παλιά τους τα παπούτσια!!!
Για μία ακόμη φορά βλέπουμε ότι παίρνουν μια ΗΛΙΘΙA απόφαση που δεν λαμβάνει ΚΑΘΟΛΟΥ υπόψη της ούτε το άρθρο 101 του Συντάγματος που αναφέρεται στη νησιωτικότητα, ούτε ότι μεταξύ των νησιών του νομού μας μεσολαβεί ΘΑΛΑΣΣΑ!!!
Μάλλον όμως όλοι αυτοί που αποφασίζουν το κάνουν ΟΧΙ διότι δεν έλαβαν υπόψη τους ούτε το άρθρο 101 του Συντάγματος που αναφέρεται στη νησιωτικότητα ούτε ότι μεταξύ των νησιών του νομού μας μεσολαβεί ΘΑΛΑΣΣΑ!!!
Το ΚΑΝΟΥΝ διότι είναι ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗN ΝΑΞΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στα νησιά που θα καταργηθούν οι εφορίες, θα δημιουργηθούν Γραφεία Εξυπηρέτησης Πολιτών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τους υπαλλήλους που στελεχώνουν σήμερα τις εφορίες που θα καταργηθούν.



Στις 15 Οκτωβρίου 2012 10:42 π.μ., ο χρήστης naxios <naxios.blogspot.com@gmail.com> έγραψε:

Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε άλλα αν ισχύει το  σενάριο  ότι  μπαίνει  λουκέτο” στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες της Κέας, της Θήρας, της Τήνου, της Πάρου, της Άνδρου, της Μήλου και της Μυκόνου , αυτό  σημαίνει ότι  είναι πιθανό στις Κυκλάδες   να παραμείνουν μόνο δυο  εφορείες αυτές των   νησιών με τον περισσότερο κόσμο.
Έτσι μετά το  σαρωτικό Καλλικράτη που μας επέβαλε ο αλήστου μνήμης  παριανός σωτήρας και διέλυσε τα πάντα στην αυτοδιοίκηση. Τώρα  με πρόσχημα τους οικονομικούς λόγους που επιβάλλει το Μνημόνιο οι Κυβερνώντες αποτελειώνουν ότι είχε μείνει όρθιο   αποδεικνύοντας  ότι τα νησιά τα έχουν γραμμένα.
 Για μία  ακόμα φορά βλέπουμε  ότι  παίρνουν  μια ΗΛΙΘΙA  απόφαση  που δεν λαμβάνει  ΚΑΘΟΛΟΥ   υπόψη της  ούτε  το άρθρο 101 του συντάγματος που αναφέρετε στη νησιωτικότητα, ούτε  ότι μεταξύ των νησιών του νομού μας μεσολαβεί ΘΑΛΑΣΣΑ!
Μάλλον όμως  όλοι αυτοί που αποφασίζουν δεν το κάνουν ΟΧΙ διότι   δεν έλαβαν υπόψη τους  ούτε  το άρθρο 101 του συντάγματος που αναφέρετε στη νησιωτικότητα ούτε  ότι μεταξύ των νησιών του νομού μας μεσολαβεί ΘΑΛΑΣΣΑ!
Το ΚΑΝΟΥΝ διότι είναι ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΝΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στα νησιά που θα καταργηθούν οι εφορείες, θα δημιουργηθούν Γραφεία Εξυπηρέτησης Πολιτών. Δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τους υπαλλήλους που στελεχώνουν σήμερα τις εφορείες που θα καταργηθούν.

Η  διαχειριστική  ομάδα  του naxios.blogspot.com



--
Δημήτρης Κ. Αρκουλής
Δημοσιογράφος
Μέλος ΕΣΗΕΑ - Α.Μ.: 2750 και μέλος ΠΣΑΤ - Α.Μ.: 444
Τηλ.: 2284041684Κιν.: 6938073077
Τ.Θ.: 50013 Λεύκες 
Τ.Κ.: 84400 Πάρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: