slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήμος Νάξου: Υπεγράφη η σύμβαση για το δρόμο των «Καλαμουριών».


Τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση δρόμου από Αγ. Ματθαίο (Καλαμούρια) έως δρόμο Αγ. Αρσενίου – Αγ. Άννας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων». Το έργο ανέλαβε η εργοληπτική επιχείρηση «Μ.Τ. Α.Τ.Ε.» δια του εκπροσώπου της Ευστάθιου Μανδηλαρά. 
Το υπόψη έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη και Νήσοι Αιγαίου», συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 932.104 ευρώ. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται να ολοκληρώσει το όλο έργο εντός οκτώ μηνών.

Ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε τα εξής: «Ένα ακόμη έργο πνοής δρομολογείται και θα ολοκληρωθεί πριν την επόμενη τουριστική περίοδο. Ένα έργο σημαντικό για όλους και κυρίως για τις περιοχές της Νάξου, που φιλοξενούν το μεγαλύτερο μέρος του τουριστικού προϊόντος και στις οποίες θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα και ανάπτυξη. Νιώθω βαθύτατα ικανοποιημένος, καθώς ένα τόσο σημαντικό έργο και μετά από προσπάθειες χρόνων βαίνει προς το τέλος του. Οι προσπάθειές μας για ανάπτυξη των νησιών μας και βελτίωση των υποδομών τους συνεχίζονται επίμονα και καθημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: