slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για το ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  για το

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η συνοπτική παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παραδόθηκε από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 1ηςΣεπτεμβρίου 2012, μετά την αξιοποίηση και των οδηγιών της Επιτροπής Παρακολούθησης και τις εισηγήσεις των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Στις βασικές ενότητες περιλαμβάνονται η Στρατηγική της Περιφέρειας που περιέχει τη διατύπωση του αναπτυξιακού οράματος και ακολουθεί ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός, που αφορά την εξειδίκευση των στρατηγικών στόχων σε Άξονες και την ...
εξειδίκευση των Αξόνων σε Μέτρα.
Με σκοπό την παροχή σε όλους τους Κυκλαδίτες και Δωδεκανησίους της δυνατότητας κατάθεσης προτάσεων και απόψεων πάνω στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας, το σχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.gipapamanolis.gr/pna/stratigiko-sxedio.html .
Το κείμενο έχει χωριστεί σε ενότητες για την ευκολότερη πλοήγηση και την εξειδικευμένη καταχώρηση σχολίων - προτάσεων από κάθε ενδιαφερόμενο, στα πρότυπα του www.opengov.gr. Αυτή η δυνατότητα που μας παρέχει η τεχνολογία, μας επιτρέπει να κινηθούμε ένα μικρό βήμα προς την κατεύθυνση της άμεσης δημοκρατίας. 
Οι προτάσεις που θα καταχωρηθούν θα αξιοποιηθούν κατά τη συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Γ. Ι. Παπαμανώλης         
Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: