slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φιλανθρωπικη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Cavo Tangoo

Η πολιτευτής της ΝΔ Μονογυιου Αικατερίνη στο Νομό Κυκλάδων & Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Μυκόνου, παρευρέθηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Cavo Tangoo, με την σφραγίδα του Ιδρύματος της Life Line Hellas του Πριγκιπικού ζεύγους της Σερβίας Αλεξάνδρου και Αικατερίνης, για την ενίσχυση του Ιατρικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Μυκόνου εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυκόνου κυρίου Μέγα- Κουσαθανά Αθανασίου.

Η κα Μονογυιου παρευρισκόμενη στην εκδήλωση έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ευχαριστώ θερμά το Πριγκηπικό ζεύγος της Σερβίας για την ευαισθησία που δείχνει για το νησί μας.
Είναι θλιβερό που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, επηρεάζεται ακόμα πιο πολύ ο ευαίσθητος τομέας της Υγείας.
Είναι πολύ σημαντικό στους δύσκολούς καιρούς που διανύει η χώρα μας να έχουμε υποστηρικτές. Θέλω να σας ενημερώσω πως από πλευράς μου, έχω ήδη δρομολογήσει την αποστολή επιστολών σε φίλους από άλλα κράτη, ζητώντας τους τη δική τους συνεισφορά. Είναι καλό να βοηθαεί ο καθένας όπως μπορεί, τον τόπο."




STIN FOTO APO ARISTERA :



(ELENI KONTIZA:DIMOSIOGRAFOS,SKAGIAS DIMITRIS:PROEDROS KENTROU IGIAS -PROEDROS DIMOTIKOU SIMOULIOU,ZISIS BOUKOYBALS :PLASTIKOS,PRIGKIPISA EKATERINI TIS SERBIAS,MONOGIOU EKATERINI:POLITEFTIS TIS ND N.KIKLADON,THANASIS KOUSATHANAS -MEGAS:DIMARXOS MYKONOU,KATERINA KABETSOU:POLITEFTIS ND IPOLIPO ATIKIS

Δεν υπάρχουν σχόλια: