slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ@@@@@@o το ΠΑΣΟΚ: Δεύτερο ΟΧΙ Λοβέρδου να αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Για δεύτερη φορά ο Ανδρέας Λοβέρδος αρνήθηκε να αναλάβει την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ μετά από πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τον συνεργάτη του κ. Λοβέρδου, Ευθύμη Καρδαρά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τηλεφώνησε το μεσημέρι στον Ανδρέα Λοβέρδο και του ζήτησε εκ νέου να αναλάβει τα καθήκοντα του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.


Ο πρώην υπουργός Υγείας αρνήθηκε λέγοντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «δεν συμφωνεί με την πολιτική του στρατηγική ούτε με τις αποφάσεις του και κατά συνέπεια δεν μπορεί να τις υπερασπιστεί αφού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα πρέπει να απηχεί τις απόψεις του προέδρου του κόμματος.»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι θα περιοριστεί στα καθήκοντα που του ανέθεσαν οι πολίτες της Β' Αθηνών.

Η δεύτερη αυτή άρνηση να αναλάβει ρόλο στο νέο οργανωτικό σχήμα του ΠΑΣΟΚ και της κοινοβουλευτικής του ομάδας οριστικοποιεί την πλήρη διάσταση στις σχέσεις των δύο ανδρών οι οποίες εδώ και καιρό ήταν πολιτικά νεκρές και ανοίγει οπωσδήποτε ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε οριστική ρήξη.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: