slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πέρασε πρώτη η ΝΔ με 0,7%-Στις 11.05 ήταν στο -3,8%

Μικρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση:
η ΝΔ έρχεται πρώτο κόμμα με 22,7%
και έπονται ΣΥΡΙΖΑ με 22%,
ΠΑΣΟΚ με 11,2%,
Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,7%,
ΚΚΕ με 4,4%,
Χρυσή Αυγή με 3,9%
και Δημοκρατική Αριστερά με 6,7%.
Όσον αφορά στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 27,1% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 26,4%, ΠΑΣΟΚ με 13,4%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,9%, ΚΚΕ με 5,2%, Χρυσή Αυγή με 4,7%, Δημοκρατική Αριστερά με 8%, Οικολόγοι με 1,6% και ΛΑΟΣ 1,2%.
Στην ερώτηση ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για Πρωθυπουργό, το 18% των ερωτηθέντων απαντά ο Αντ. Σαμαράς, το 17% ο Αλ. Τσίπρας, το 9%, ο Ευ. Βενιζέλος, το 3% ο Π. Καμμένος, το 2% ο Φ. Κουβέλης, το 2% ο Λ. Παπαδήμος και ένα ακόμη 2% η Αλ. Παπαρήγα.
Στο ερώτημα αν θα αλλάξουν στάση στις εκλογές του Ιουνίου, 61% των ερωτηθέντων τονίζει ότι θα κάνει την ίδια επιλογή, ενώ 37% θα κάνει άλλη επιλογή σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Σε ότι αφορά το διακύβευμα των εκλογών μνημόνιο ή ευρώ, 40% των ερωτηθέντων τονίζει ότι θα ψηφίσει με κύριο δίλημμα το ζήτημα του Μνημονίου, ενώ 51% σημειώνει ότι το ζήτημα της παραμονής της χώρας στο ευρώ θα καθορίσει την ψήφο του.
Στο ερώτημα τι κυβέρνηση προτιμούν, το 46% απάντησε κυβέρνηση κεντροαριστεράς, ενώ 40% απάντησε κυβέρνηση κεντροδεξιάς.

Σε προηγούμενες δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρίας είχαμε:

26 Μαίου



19 Μαίου
  • ΣΥΡΙΖΑ: 25,1%
  • Νέα Δημοκρατία: 23,8%
  • ΠΑΣΟΚ: 17,4%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,8%
  • Δημοκρατική Αριστερά: 6,3%
  • ΚΚΕ: 5,8%
  • Χρυσή Αυγή: 4,8%

11 Μαίου




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτες οι δημοσκοπησεις κυριε ηταν πριν να εξαγγειλει τις ελαφρυνσεις ο συριζα τις οποιες δεν εχουμε κανεναν λογο να μην πιστεψουμε σε αντιθεση με τον αρχηγο μας τον κωλοτουμπα που δεν πιστευω ουτε στον αιωνα τον απαντα. εγω θα ψηφισω συριζα γιατι ειμαι αφραγκος εσεις αν εχετε καποιο ιδιαιτερο λογο να εχετε το μπλογκ της νδ ψηφιστε κομμανετσι.

http://naxios.blogspot.com είπε...

Φιλε στο Καλο , και αμα σου δωσει κανενα φραγκο ο συριζα δωσε και σε μας. και τις αηδιες οτι το blog ειναι τις ΝΔ αστες . Αν διαβαζεις το blog θαθεις οτι μπαινει οτι μας στελνουν . και φυσικα εσυ αμα εχεις να γραψεις κατι σοβαρο στειλτο με το πραγματικο σου ονομα και αν δεν στο βαλουμε να μας κατηγορισης

Ανώνυμος είπε...

Οποιος συνεχιζει να ψηφιζει τους κλεφτες τραπεζιτουπαλληλους της siemens Πασοκ-ΝΔ ειναι για δεσιμο
Η χωρα χρειαζεται αφθαρτα προσωπα και απο τα Δεξια και απο την Αριστερα
Εχει λυσαξει η Μερκελ να επανεκλεξει αυτους που μπορει να εκβιαζει δεν το βλεπετε;;;;;;