slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νομίζουν οι ... "Αντιστασιακοί" Βουλευτές ότι έκαναν κάτι στερώντας ένα αντιπρόεδρο από τη Χρυσή Αυγή ;;;


Τα παλιά κόμματα κατάφεραν να συνεννοηθούν (!!!) και να αφήσουν την Χ.Α χωρίς τον έβδομο αντιπρόεδρο -ο οποίος κατά τον Κανονισμό της Βουλής αναλογεί στο πέμπτο κόμμα- αφού η πρόταση της Χρυσής Αυγής στο πρόσωπο του Πολύβιου Ζησιμόπουλου δεν συγκέντρωσε τις 75 ψήφους που απαιτούνται για την εκλογή του στο αξίωμα (έλαβε 41 ψήφους υπέρ και 39 λευκά).
Η Χ.Α έχει 18 βουλευτές γεγονός που σημαίνει ότι 23 βουλευτές άλλων κομμάτων ΤΙΜΗΣΑΝ την Βουλή , την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το Κοινοβούλιο δίνοντας την απαιτούμενη από τον κανονισμό ψήφο τους στον κ. Ζησιμόπουλο...

Δυστυχώς δεν τηρήθηκε το Fair Play και θα το βρούν μροστά τους οι υπερ "Δημοκράτες"...

Οι πολίτες βλέπουν και καταγράφουν...

Αν οι βουλευτές της Χ.Α παρά τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ που θα έχουν καθημερινά για να τους τσιγλίσουν τα παλιά κόμματα , δικαιώσουν τους ψηφοφόρους τους , στις επόμενες εκλογές θα μονοπωλήσουν το χώρο τους και θα βρεθεί το κόμμα πολλαπλά κερδισμένο.

Ο Έλληνας ΔΕΝ αποδέχεται την αδικία...

Και το έχει αποδείξει στην ΠΡΑΞΗ.
Antilogos-gr.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ,ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα τσογλανια της διαπλοκης,απο τους σταλινοτσολιαδες της παπαρηγα μεχρι τους ξεφτελισμενους μνημονιακους με τους μπλε και πρασινους κοκκους συνομωτησαν εναντιον της χρυσης αυγης! Αχ βρε Ηλια σφαλιαρες που τους χρειαζονται...

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε αδελφε μου το καταπιες το σχολιο;