slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε τους δημοσιογράφους του «ΘΕΜΑτος» και του «ΒΗΜΑτος»


Με παλιά υλικά οραματίζεται τη νέα κυβέρνηση ο Τσίπρας;
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει να μεγαλώσουν, συμπεριφέρνονται ακόμη σαν κόμμα του 3%! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την «εμπάθεια» (;) απέναντι στους δημοσιογράφους συγκεκριμένων εφημερίδων, χρησιμοποιώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως δηλαδή, θέλει να κάνει και η Μέρκελ με την Ευρώπη των δυο ταχυτήτων…

Το να μην επιτρέπεις να υποβάλλουν ερωτήσεις το «ΘΕΜΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ» και ο «BHMA FM», δηλαδή, οι μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, προφανώς πάσχεις – το λιγότερο – από μικρομεγαλισμό! Κάτι που δεν είναι καθόλου χρήσιμο αυτές τις δύσκολές ώρες για τη χώρα και τον λαό της. Αν το κόμμα που ευελπιστεί να κυβερνήσει την επόμενη των εκλογών, ξεκινάει με αποκλεισμούς, εμπάθειες και ξεκαθάρισμα λογαριασμών, το λιγότερο που μπορούμε να εικάσουμε, είναι ότι θα υπάρξει  σοβαρό πρόβλημα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του πρέπει να αντιληφθούν ότι «μεγάλωσαν» και οι ενήλικοι δεν λύνουν τις… διαφορές τους με αυτούς τους τρόπους!
Η κοινωνία και οι ψηφοφόροι έχουν καταδικάσει παλαιοκομματικές μεθόδους αποκλεισμών, εμπάθειες και ρεβανσισμούς! Ο κόσμος που θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Κυριακή στην κάλπη, περιμένει να εγκαινιάσει νέα κυβερνητικά ήθη και όχι να αναπαράγει τις συνταγές των δεινοσαύρων του παλαιοκομματικού συστήματος! Τα Μέσα του Ψυχάρη ή του Αναστασιάδη και του Καραμήτσου δεν τα διαβάζουν μόνο οι «αστοί»! Κάθε Κυριακή τα «ψηφίζουν» εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με το υστέρημά τους, από όλο το πολιτικό φάσμα και φυσικά και από τον ΣΥΡΙΖΑ!
Τέλος, το κόμμα της Αριστεράς που ευελπιστεί στις 18 Ιούνη να σχηματίσει κυβέρνηση,  δεν πρέπει να ξεχάσει στον «πόλεμο» που σχεδιάζει να ανοίξει με τα διαπλεκόμενα μιντιακά συμφέροντα, ότι στα Μέσα του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Βαρδινογιάννη εργάζονται άνθρωποι που ζουν τις οικογένειές τους! Και το αναφέρουμε, διότι στο βάλτο που τσακώνονται τα βουβάλια συνήθως την πληρώνουν τα βατράχια κύριε Τσίπρα! Καληνύχτα και καλή επιτυχία!
ΥΓ. Την ίδια τακτική του αποκλεισμού ακολούθησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην κυριακάτικη συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφο της «Αυγής».
http://www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: