slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O Γιάννης Μιχελακης το Σάββατο 2 Ιουνίου στη Πάρο

« Η  τοπική οργάνωση ΝΔ Πάρου - Αντιπάρου  σας προσκαλεί στον Αρχίλοχο στην παροικία το Σάββατο 2 Ιουνίου και ώρα 7:30 στην προεκλογική συγκέντρωση όπου θα συζητηθεί το πρόγραμμα της ΝΔ με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο τύπου και βουλευτή επικράτειας κ. Γιάννη Μιχελακη. τον αναπληρωτή τομεάρχη   Οικονομικών και υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούυτση και τους υποψηφίους βουλευτές Κυκλάδων της ΝΔ  κ. Γιώργο Βακονδιο , κα. Κατερίνα Μονογιού, κα. Ουρανία Ταουσανη, κ. Χαράλαμπο Κόκκινο».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαι απο αθηνα πρεπει να δηλωσω συμμετοχη για το event? μπορω να φερω και τα παιδια ?ν η γυναικα μου εινα ηδη εκει και κραταει θεσεις

Ανώνυμος είπε...

Έχει φροντίσει για θέσεις ο Μπάμπης ο Κοκκινούλης, ο κανακάρης του αρχιδικαστή, ο ακαταμάχητος αγωνιστής της παράταξης που αν και καταδικάστηκε για κατάχρηση εξουσίας με δόλο, ο Σαμαράς τον επιβράβευσε βάζοντας τον στο ψηφοδέλτιο. Αυτό θα πει ηθική. Τι θέλει ο ξενόφορτος στις Κυκλάδες. Δεν υπάρχουν άλλοι έντιμοι ΝΔτες για υποψήφιοι; Έντιμοι μπορεί να μην υπάρχουν όμως υπάρχουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και Κυκλδίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΚΕΙ;ΓΙΓΑΝΤΕΕΕΕΕΣ