slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέες προσχωρήσεις στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΛΑΟΣ στη ΝΔ

Την προσχώρησή τους στη ΝΔ ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ.
Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων, ο κ. Σπύρος Ρομποτής, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών, ο κ. Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών και ο κ. Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος.

Από τον ΛΑΟΣ είναι ο κ. Χρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Πέλλας και η κ. Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου.
Ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να διασφαλίσει την πορεία προς την αλλαγή. Πρόσθεσε ακόμη ότι «τα ασαφή και λαϊκίστικα προγράμματα των δήθεν αντιμνημονιακών και δήθεν λαϊκών κομμάτων» είναι αντίθετα με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας .
Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Ρομποτής σημείωσε ότι το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι άλλο από τη διατήρηση ή μη της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας. Υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά απειλείται πραγματικά ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της πατρίδας μας και αμφισβητούνται όλες οι κατακτήσεις και τα οφέλη αυτής της πολυετούς εθνικής προσπάθειας από πολιτικές δυνάμεις οι οποίες εκφράζουν απόψεις «ανεύθυνες, αντιφάσκουσες, κενές περιεχομένου και πρακτικά ανεφάρμοστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: