slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση Σκανδαλίδη σε Διαμαντοπούλου για την επανακαταμέτρηση των ψήφων

Επίθεση Σκανδαλίδη σε Διαμαντοπούλου για την επανακαταμέτρηση των ψήφων

Επίθεση κατά της Άννας Διαμαντοπούλου, δίχως ωστόσο να την κατονομάζει, εξαπέλυσε ο

 βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, κάνοντας λόγο για σπέκουλα ενάντια στο πρόσωπό του για την εκλογή του στην Α' Αθήνας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την εκλογή του στην Α' Αθήνας στις εκλογές τις 6ης Μαΐου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη, για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους, για «ηθικούς νικητές» και άλλα γλαφυρά. Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι, ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους, ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της».

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Άννα Διαμαντοπούλου, κατά την εκλογική διαδικασία της 6ης Μαΐου, στην καταμέτρηση των ψήφων πορεύονταν με μικρή διαφορά ο ένας από τον άλλον, με τον κ. Σκανδαλίδη να είναι αυτός που τερμάτισε τελικά πρώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: