slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, κατανοώντας τις δύσκολες  κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας και προσπαθώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες αρκετών συνδημοτών μας, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής τους, της ανταλλακτικής οικονομίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, συστήνουν τοΚοινωνικό Παντοπωλείο Η ΕΛΠΙΔΑμε σκοπό να κρατήσουν την φλόγα της ΕΛΠΙΔΑΣ δυνατή και να την τροφοδοτήσουν με αγάπη, συμπαράσταση και προσφορά.

Στην προσπάθεια αυτή σας καλούμε να γίνετε αρωγοί, πιστεύοντας πραγματικά ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ αποτελεί επένδυση για το μέλλον γιατί μόνο έτσι θα κρατήσουμε ζωντανή την κοινωνία μας. Και μια ζωντανή κοινωνία μακροπρόθεσμα θα ωφελήσει όλους μας.

Η λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ βασίζεται στην ανταλλακτική οικονομία και τον εθελοντισμό. Τα είδη του θα προσφέρονται δωρεάν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και θα προέρχονται από δωρεές, προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο και από προμήθειες που θα πραγματοποιούνται με πόρους του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε ότι το όφελος θα είναι διπλό, γιατί δεν θα αφορά μόνο την εξασφάλιση βασικών αναγκών ορισμένων συνδημοτών μας, αλλά θα αναπτύξει και το αίσθημα της αλληλεγγύης σε όλους τους δημότες, με τελικό αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας κοινωνίας, έτοιμης να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Είναι ευθύνη λοιπόν όλων μας να απλώσουμε τα χέρια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Να προσφέρουμε, ανάλογα με τις δυνατότητές μας, για τη βελτίωση της ζωής όλων μας.

Πληροφορίες για το πώς θα μπορέσετε να συμμετέχετε, μπορείτε να λάβετε από το Γραφείο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης (2285360146), από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (2285360141) και στην ιστοσελίδα του Δήμου. 

Σας περιμένουμε.

 

 

Για το Γραφείο Κοινωνικής                                   Για την Κοινωφελή

Πρόνοιας & Αλληλεγγύης                                       Επιχείρηση του Δήμου

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΤΟΤΟΜΗΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ                             ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: