slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χαράλαμπος Κόκκινος:Όλοι ενωμένοι, γιατί με την Ελλάδα δεν παίζουμε!


Την υποψηφιότητά του στις Κυκλάδες με τη ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου ανακοίνωσε ο Χαράλαμπος Κόκκινος.Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Μέλος της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής και της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ κατέλαβε την 5η θέσηστο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό μας. Ο κ. Κόκκινος κάλεσε τους ψηφοφόρους να συστρατευτούν με τη ΝΔ, η οποία - όπως υποστήριξε - μπορεί να συμβάλλει στην σταθερότητα, την ανάπτυξη και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό που έχει ανάγκη η χώρα αυτή τη στιγμή. Επίσης, υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε την Ελλάδα στη μέγγενη του Μνημονίου, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι επιθυμεί να μας οδηγήσει σε επικίνδυνα και καταστροφικά μονοπάτια.Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Χαράλαμπου Κόκκινου έχει ως εξής:



Πανστρατιά για τη σωτηρία της χώρας και την απρόσκοπτη ευρωπαϊκή της πορεία.
Το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και οι ιδέες μας είναι η δύναμή μας!
Όλοι ενωμένοι στον αγώνα.

Στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, το διακύβευμα είναι μεγάλο και ιστορικό.
Καλούμαστε να επιλέξουμε το μέλλον της χώρας μας.
Καλούμαστε να αποφασίσουμε για την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, την παραμονή στην Ευρωζώνη και το ευρώ ή την οπισθοδρόμηση και την παρακμή.
Καλούμαστε να ζωντανέψουμε και πάλι την ελπίδα και να βάλουμε μπρος τις αναπτυξιακές δράσεις που απαιτούνται προκειμένου να φύγουμε από την κρίση.
Το ΠΑΣΟΚ με τις επικίνδυνες πολιτικές του, οδήγησε τη χώρα στην οικονομική κατοχή της Τρόικας και στη μέγγενη του Μνημονίου.
Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να μας οδηγήσει σε επικίνδυνα και καταστροφικά μονοπάτια. Η διγλωσσία, η αλαζονεία, οι ανακολουθίες και ο λαϊκισμός χαρακτηρίζουν τον πολιτικό του λόγο.
Σε πλήρη σύγχυση και μακριά από τις εθνικές και κοινωνικές ανάγκες κινούνται τα κόμματα της «διαμαρτυρίας» που επιδιώκουν την ακυβερνησία και το χάος.
Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της ευθύνης και των μεγάλων εθνικών επιλογών, σε αυτήν την κρίσιμη και ιστορική στιγμή για τον τόπο, καταθέτει στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά της και ζητά την ψήφο του για να υπάρξει ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.
Στο προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά για ενότητα και εθνική ανάταση καλούμαστε να δώσουμε το παρόν.
Συστρατεύομαι με την καθημερινή μου προσπάθεια και την ουσιαστική και συμβολική συμμετοχή μου στην 5η θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στις Κυκλάδες.
Όλα αυτά τα χρόνια στο Νότιο Αιγαίο, δώσαμε ΜΑΖΙ τη μάχη για την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιωτών μας. Συγκρουστήκαμε με την παρακμή και τους εκφραστές της και αντισταθήκαμε στην οπισθοδρόμηση.

Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα
Όλοι ενωμένοι, γιατί με την Ελλάδα δεν παίζουμε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλώστον τον Μπάμπη τοτ Κοκκινούλη, τον κανακάρη του αρχιδικαστή, τον ακαταμάχητο αγωνιστή της παράταξης που αν και καταδικάστηκε για κατάχρηση εξουσίας με δόλο, ο Σαμαράς τον επιβράβευσε βάζοντας τον στο ψηφοδέλτιο. Αυτό θα πει ηθική!! Δεν ντρέπεστε ρεεεε! Τι θέλει ο ξενόφορτος στις Κυκλάδες. Δεν υπάρχουν άλλοι έντιμοι ΝΔτες για υποψήφιοι; Αφού λοιπόν δεν υπάρχουν έντιμοι μάθετε ότι τουλάχιστο υπάρχουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ Ελληνες και Κυκλδίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ