slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παιδιά να κατεβάσει κάποιος τους ΣΥΡΙΖΑίους απ' το μονόζυγο-Δραγασάκης: Πότε δεν μιλήσαμε για μονομερή διαγραφή χρέους

[Αυτό ουσιαστικά σημαίνει: "Συμφωνούμε με το PSI που μετά από συζητήσεις με τους δανειστές μας οδήγησε σε διαγραφή χρέους 100 δις, αλλά θέλουμε κι άλλη διαγραφή"... Α να γειά σου! Συμφωνούμε και εμείς να κουρευτούν και τα ομόλογα της ΕΚΤ πχ....
στην Κυβέρνηση πότε θα μπείτε να τα κάνετε όλα αυτά;]

«Εγχώριες δυνάμεις ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Μπαρόζο και τον προετοίμαζαν, μόλις λάβει την επιστολή Τσίπρα, να βγει και να κάνει δηλώσεις ότι μετά την επιστολή αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο ευρώ» κατήγγειλε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε πως «θα είναι καταστροφή» το να εφαρμοστούν τα μέτρα του Ιουνίου, προσθέτοντας ότι «κάθε περαιτέρω μέτρο που επιδεινώνει την ύφεση, έχει πολλαπλασιατικά καταστροφικά αποτελέσματα».

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει σε μονομερή διαγραφή του χρέους: «Στη σκέψη τη δική μας δεν υπάρχει η έννοια της μονομερούς πράξης. Δηλαδή να βγούμε και μονομερώς να πούμε ότι διαγράφουμε το χρέος. Αυτό που θα γίνει είναι μια επαναδιαπραγμάτευση, ένα πλαίσιο διαφορετικό μέσα στο οποίο θα θέσουμε τους δικούς μας στόχους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: