slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΛΑΘΟΣ: Στη ΝΔ Βελοπούλος - Μαρκάκης

[Μαλακία αυτό με τον Βελόπουλο που φέρεται να έχει κολλητηλίκια με τα μέλη του κύκλωματος των τοκογλύφων... πιστεύουμε ότι δεν θα είναι βουλευτής και κανονικά πρέπει να το πει από μόνος του ότι δεν ενδιαφέρεται... εδώ το είπε ο Πλεύρης που είναι πεντακάθαρος... Και κάτι άλλο: Εντάξει φτάνει με τη διεύρυνση! Μη μαζέψουμε και κάθε καρδιάς καρύδι...]

Η ΝΔ μετά τη συνάντηση των δύο πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ με τον Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε την προσχώρηση τους στο κόμμα.

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, σήμερα...
με τους πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., κυρίους Κυριάκο Βελόπουλο και Παύλο Μαρκάκη. Κατά τη συνάντηση, οι κύριοι Βελόπουλος και Μαρκάκης ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του για πανστρατιά των Ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσχωρούν στη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΔ. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γουστάρετε τον Βελόπουλο και τον Μαρκάκη και γουστάρετε τον Βορίδη που τον παρουσιάζατε με σκερπάνι, γκλομπς και αλυσίδες στις φοιτητικές συνελεύσεις; Αλλά τότε ήταν ακόμη στον ΛΑΟΣ. Θα τους καταπιείτε όλους τους ακροδεξιούς και φασίστες θέτε δεν θέτε. Το θέμα είναι αν θα τους καταποιούμε εμείς που δεν ψηφίσαμε στις 6 και είχαμε σκοπό να ψηφίσουμε στις 17. Υπάρχουν και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ στην παράταξη!