slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

VOLLEY: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ


Την Κυριακή των Βαΐων μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα των Ορθοδόξων ο Πανναξιακόςγιόρτασε την δική του Λαμπρή με νίκες και τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Μετά την πρωινή νίκη-πρωτιά της ομάδας μπάσκετ και τον απογευματινό θρίαμβο στον τελικό του κυπέλλου στην Πάρο, αναδείχθηκε και πρωταθλητής Κυκλάδων στο βόλεϊ ανδρών με νίκη 3-2 σετ μέσα στη Σύρο επί του Μέγα Αλέξανδρου.
Ο Πανναξιακός κέρδισε εύκολα τα 2 πρώτα σετ και τον βαθμό που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει την..... πρώτη θέση και να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή.
Το γεγονός αυτό επέτρεψε στον προπονητή Σούλη Τουρσούγκα να χρησιμοποιήσει στα επόμενα σετ όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Η γρήγορη επίτευξη του στόχου μπορεί να έδιωξε το αρχικό άγχος από τους παίκτες, είχε όμως και αρνητικές συνέπειες.
Η φυσιολογική χαλάρωση και οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν την ομάδα και έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να αντεπιτεθεί και να ισοφαρίσει σε 2-2 σετ.
Στο τάι μπρέικ οι πρωταθλητές επέδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα, δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί η υπεροχή τους αλλά ούτε και να απολέσουν το φετινό τους αήττητο. Το κατέκτησαν με 15-12 και έφτασαν στην τελική επικράτηση 3-2 σετ.
Τα σετ: 20-25, 19-25, 25-21, 25-18, 12-15
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: (Τουρσούγκας)Φραγκίσκος, Βρούτσης, Συμεώνογλου,Μοσχονάς, Βόμβας, Κουκουζής, Καπίρης, Βαληνδράς, Αξαόπουλος, Σέργης, Θεοδωσίου, Μπαρδάνης(λ) Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: