slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γκρίνιες στους Ανεξάρτητους από τις σημερινές δηλώσεις Καμμένου



Προβληματισμένος 
από τις σημερινές δηλώσεις

Πολύ μιλάει ο πρόεδρος
Δυσαρεστημένοι οι Ζώης και Μαρκόπουλος από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου τους ότι 
δεν θα συνεργαστεί «Ούτε νεκρός» με τη –ΕΙΔΙΚΑ-   Νέα Δημοκρατία άλλα  και  με το ΠΑΣΟΚ.
Και αυτό διότι τα δύο.....
κορυφαία στελέχη του, οι Ζώης και Μαρκόπουλος, έχουν εκφράσει δημοσίως
διαφορετικές απόψεις, τις οποίες μπορεί να ανασκεύασαν μετά από προτροπές του Πάνου "μη λέτε παπαριές πριν γίνουν οι εκλογές" αλλά είναι δεδομένο ότι μετά τις εκλογές θα αρχίσουν τα πανηγύρια και ο καθένας θα πάρει το δρόμο του.

Ζώης και Μαρκόπουλος και άλλοι, θα επιστρέψουν μετά βαΐων και κλάδων στη ΝΔ "για να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια σωτηρίας της χώρας την οποία μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί " ενώ ο Πάνος θα μείνει με τη ρήτορα αναπληρώτρια προγράμματος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΑΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΒΡΕ; ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΔ. ΕΚΕΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ. ΣΤΙΣ 7 ,ΜΑΪΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

πολυ σας ενοχλει ο πανος ε?αυτο ειναι καλο πιστευω .τσουζειιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.