slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση στη Σύρο είχαν με φίλους τους είχαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Καμμένου Μάριος Βουτσίνος, Πέτρος Γούλιας και Δημήτρης Θεοδοσίου.

   

voutsinos_theodosiou
Συνάντηση στη Σύρο με φίλους του κινήματος είχαν τη Δευτέρα το απόγευμα, οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μάριος Βουτσίνος, Πέτρος Γούλιας και Δημήτρης Θεοδοσίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συμμετέχουν όλοι σε μια ανοιχτή συζήτηση – διάλογο με κοινές σκέψεις και προβληματισμούς. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο συγκροτημένο οικονομικό πρόγραμμα που πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα ο Πάνος Καμμένος, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για να βγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο.
Οι υποψήφιοι βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», συνεχίζουν τις περιοδείες τους στα νησιά και είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι το ρεύμα συνεχώς μεγαλώνει, αφού οι Κυκλαδίτες αναζητούν μια διαφορετική πρόταση σε αυτές τις εκλογές και είναι έτοιμοι να κάνουν τη μεγάλη αλλαγή, με γνώμονα το καλό της πατρίδας και των νησιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: