slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μιχελάκης: Μας δικαιώνουν οι δηλώσεις της Β. Παπανδρέου

Αναφορικά με τις δηλώσεις της Β. Παπανδρέου για τις καταστροφικές ευθύνες του Γ. Παπανδρέου ο κ. Μιχελάκης από τη ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων στην οποία συμμετείχε:

«Θέλω να σας θυμίσω ότι σήμερα κιόλας, αν διαβάσετε στη "Realnews" τη Βάσω Παπανδρέου που έχει δώσει μία συνέντευξη, στην οποία λέει ότι "κάναμε καταστροφικά λάθη", καταλαβαίνετε, ότι η παραδοχή για τις ευθύνες αυτών που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση έχει, πια, ομολογηθεί από τους ίδιους».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Βασούλα τώρα είναι αξιόπιστη ή αναξιόπιστη; Το σίγουρο είναι ότι είναι πικραμένη αλλά και μικρόψυχη επειδή τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να αντέξει ότι ήταν στα αζήτητα του ΠΑΣΟΚ. Όμως ο Μιχελάκης που δέχεται ως σοβαρές τις δηλώσεις της και γιαυτό τις επικαλείται με ενθουσιασμό, θα πρέπει να δέχεται και το σοβαρότερο από αυτά που είπε η Βασούλα μας ότι δηλαδή η ΝΔ οδήγησε την Χώρα στην καταστροφή και ο ΓΑΠ….κλπ. Το ερώτημα που θα της έκανα εγώ θα ήταν. Αφού η ΝΔ την οδήγησε στην καταστροφή γιατί δεν πρότεινε η ίδια στην κυβέρνηση του ΓΑΠ μια άλλη πολιτική ώστε να σωθεί αν μπορούσε να σωθεί η Χώρα; Όλοι αυτοί οι λαϊκιστές και εκ των υστέρων σοφοί και σωτήρες τύπου Βασούλας, Καστανίδη, Λούκας κλπ ήταν σε λάθος πολιτικό χώρο και είναι άξιοι μόνο για γέλια. Δεν έχουν καμιά σχέση με τη στάση πχ του Καμμένου, με την οποία μπορεί να διαφωνεί ο καθένας, που όμως εδώ και δύο χρόνια λέει τα ίδια πράγματα και ήταν συνεπής με τη γραμμή του κόμματος του μέχρι που εκείνο άλλαξε πορεία.