slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σεμινάριο Κρουστών - Βασίλης Βασιλάτος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Η πρώτη συνάντηση για το σεμινάριο κρουστών με το Βασίλη Βασιλάτο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου, στις 19:00, στο κτίριο της Σχολής Ουρσολινών στο Κάστρο. (όπως φαίνεται τα επόμενα μαθήματα θα γίνουν στο υπόγειο του Δημαρχείου)
Το σεμινάριο θα είναι 6 μαθήματα συνολικά, με συχνότητα ανά 10 ήμερο ώστε μέχρι το τέλος του Ιούνη να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Στην πρώτη συνάντηση θα συζητήσουμε τις ώρες και τις ημέρες των επόμενων συναντήσεων. Τα μαθήματα θα.... διαρκούν 3 ώρες και η συμμετοχή είναι 10 ευρώ ανά μάθημα.

Υπενθυμίζω σε όλους ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε προηγούμενη γνώση ή εμπειρία και ότι οποιοδήποτε κρουστό μπορεί να συμμετέχει (ακόμη και κατσαρόλες ή παλαμάκια!!) . Στο http://www.youtube.com/watch?v=zIVxbUxD6xY μπορείτε να δείτε μια πρόβα της ομάδας κρουστών του Πολυτεχνείου που διευθύνει ο Βασίλης Βασιλάτος. Επίσης στο http://www.youtube.com/watch?v=cZA1PeJXxUs μπορείτε να δείτε μια πρόβα με παλαμάκια.

Τέλος στο http://www.nooz.gr/entertainment/istories-gia-krousta-stin-aulaia ένα πρόσφατο άρθρο για το Βασίλη Βασιλάτο και το σχήμα "Ιστορίες για Κρουστά".

Θα τα πούμε από κοντά τη Δευτέρα.
 
       

Δεν υπάρχουν σχόλια: