slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κρουαζιέρα ΠΛΕΟΝ το ταξίδι για Κυκλάδες!


Έτσι όπως πάει Blue Star
το Τρεχαντήρι
θα πηγαίνει ποιο
γρήγορα από τα
Γυρίσαμε στη δεκαετία του ‘80 και να λέμε δόξα τον Θεό αν μείνουμε εκεί και δεν θα πάμε ακόμα πιο πίσω. Διότι όπως διαβάσαμε στο έγκυρο site www.cyclades24.gr ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή 2-3-2012 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Blue Star Ithaki, από Πειραιά προς Σύρο – Τήνο – Μύκονο από τα μεγάφωνα του πλοίου ότι το Blue Star Ithaki θα πλέει με μειωμένη
 ταχύτητα λόγω αύξησης των καυσίμων και θα φτάνει στο λιμάνι της Σύρου περίπου στις 12:15 με 12:20 (πριν 2 χρόνια έφτανε στις 10:55). το μεσημέρι. Το πλοίο ξεκινά από τον Πειραιά στις 07:35 το πρωί. Οπότε το ταξίδι Σύρο – Πειραιά θα έχει διάρκεια 4 ώρες και 45 λεπτά! Όπως καταλαβαίνετε το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες γραμμές που εξυπηρετεί η Blue Star όπως η γραμμή της Παροναξίας.
Για παράδειγμα, το Blue Star Paros που ξεκινάει 07:35 από Πειραιά, θα φτάνει στη Νάξο στις 13:30 με 14:00. Επίσης, κατά την επιστροφή, θα ξεκινάει από Νάξο στις 18:00 με 18:30 και θα φτάνει στον Πειραιά στις 12:00 με 12:30 τη νύχτα. Έτσι όπως το πάνε, σε λίγο τα πλοία θα κινούνται με ταχύτητες Αγούδημου και το ταξίδι για Πειραιά θα έχει διάρκεια κρουαζιέρας.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου η Blue star να ήταν ΔΕΚΟ του δημοσίου τι θα έλεγαν τα κανάλια τώρα βούβα όλοι σε αυτό το Καραγκιοζιλίκι του μεγάλου επιχειρηματία που κάποτε το υμνούσαν ότι θα έσωζε την χώρα με τις επιχειρήσεις του.Τι γλύψιμο του είχε ρίξει η ΝΔ θυμάμαι,τώρα για τις ευθύνες του του κυρίου απέναντι στο κοινωνικό σύνολο κουβέντα.Αφού λοιπόν καθυστερεί δεν πρέπει να υπάρξει και αντίστοιχη μείωση της τιμής του εισιτηρίου αλλά κάνεις τίποτα βούβα.