slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κόψτε τη μαλακ@@ επιτέλους πριν τα γαμήσε@@ όλα: ΣΕΤΕ: «Οι ακραίες εκφράσεις κατά των Γερμανών επηρεάζουν αρνητικά τις κρατήσεις»

[ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ και το καλοκαίρι θα πεινάσουν!!! Γι αυτό κόψτε τουλάχιστον τις δημόσιες μαλακίες μπας και σωθεί ότι μπορεί έστω και την ύστατη στιγμή. Οι  παπάρες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πχ. που τους στηρίζουν και τα ζώα της ΝΔ και άλλα λαμόγια σαν τον Τράγκα, τα κονομάνε χοντρά πουλώντας αντιγερμανισμό, ξεσκίζοντας ελληνικές οικογένειες που δουλεύουν με τον τουρισμό... εσείς που τους διαβάζετε όμως στο τέλος θα κάτσετε στον άξονα και αυτοί θα γελάνε. Αυτοί είναι οι πραγματικοί προδότες και όχι άλλοι...]


Οι ακραίες εκφράσεις εναντίον των ευρωπαίων και κυρίως των Γερμανών έχουν επιδεινώσει σοβαρά το κλίμα στις σχέσεις των δύο λαών και επηρεάζουν ιδιαίτερα αρνητικά τη ροή των κρατήσεων για τη φετινή τουριστική περίοδο, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης ITB στο Βερολίνο.

Εκτός από τις κρατήσεις, σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη, αντίστοιχες δυσκολίες δημιουργούνται τόσο στις προσπάθειές για την αύξηση των εξαγωγών, όσο και για την προσέλκυση επενδύσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί την ελληνική Πολιτεία πρέπει να θέσει ως άμεση προτεραιότητα την αναστροφή του αρνητικού κλίματος και την βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι η ανάγκη άμεσης θεσμοθέτησης και λειτουργίας του κοινού φορέα μάρκετινγκ με την συμμετοχή του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ.

Σημείωσε ακόμη ότι ο ΣΕΤΕ και η Bundesverein der deutschen Tourismus Wirtschaft (Ομοσπονδιακή Ένωση Τουρισμού της Γερμανίας, δηλαδή τον αντίστοιχο ΣΕΤΕ), συνεργάζονται για την από κοινού δρομολόγηση δράσεων με σκοπό τη βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών.

Ταυτόχρονα, όπως επισήμανε, «πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν οι ακραίες εκφράσεις και εκδηλώσεις εντός Ελλάδος, οι οποίες μεταφέρουν το λάθος μήνυμα για τον ελληνικό λαό, ο οποίος δοκιμάζεται και εργάζεται σκληρά για την έξοδο της χώρας από την κρίση αλλά και γνωρίζει τις προσπάθειες που καταβάλουν οι φορολογούμενοι πολίτες άλλων χωρών για να βοηθήσουν τη χώρα μας».

-

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουστ να χαθείτε γερμανολυγούριδες του μπλοκ. Μη σταναχωρέσουμε τους Γερμανούς για να μη τους χάσετε από πελάτες σας. Ότι σας βολεύει κάνετε. Πάνω από όλα για σας είναι το κομματικό και οικονομικό συμφέρον. Κλείστε το ριμάδι το μπλοκ γιατί κάνετε ζημιά στην παράταξη. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΙΝΑΜΕ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΕΙΓΟΥΡΙΑ; ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς για το χρήμα σας κόβω να έχετε βγάλει και τις γυναίκες σας στο κλαρί. Ουστ ευρωλυγούρηδες. Οι Γερμανοί σας θα πάρουνε την απάντηση επί του πεδίου το καλοκαίρι.