slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λ. Κατσέλη: Οι άνανδρες επιθέσεις προδίδουν πανικό




Η κ. Κατσέλη αιτιολόγησε την απόφασή της να προχωρήσει στη συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα, επισημαίνοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει ασπαστεί τον τελευταίο καιρό συντηρητικές ιδέες.
Για «άνανδρες επιθέσεις» που, όπως είπε, «προδίδουν αδυναμία και πανικό» έκανε λόγο η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, με αφορμή την κριτική που δέχεται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, η κ. Κατσέλη αιτιολόγησε την απόφασή της να προχωρήσει από κοινού με άλλα πρώην στελέχη του κινήματος στη συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα, επισημαίνοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει ασπαστεί τον τελευταίο καιρό συντηρητικές ιδέες στην εφαρμογή των πολιτικών του και ότι ο κόσμος που πίστεψε στο «κοινωνικό ΠΑΣΟΚ» έχει μείνει «ορφανός».
Κληθείσα να σχολιάσει την κατάθεση του διοικητή της ΤτΕ ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009 παρατήρησε ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός ήταν όντως γνωστός πριν τις εκλογές και ότι η ίδια από το Σεπτέμβριο του 2009 μιλούσε συνεχώς γι’ αυτό στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Επισήμανε ωστόσο ότι ο κ. Προβόπουλος δεν είχε μιλήσει ακριβώς για διψήφιο έλλειμμα και υπενθύμισε ότι δεν ήταν η ίδια που είχε την ευθύνη για θέματα δημοσιονομικής προσαρμογής μετά τις εκλογές , αλλά το υπουργείο Οικονομικών.
Σε ερώτηση για το αν είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με άλλες πολιτικές δυνάμεις, η κ. Κατσέλη δήλωσε πως θα συνεργαστεί «με τις δυνάμεις της αριστεράς που δεν φοβούνται να κυβερνήσουν». Ερωτηθείσα αν αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε σε συνεργαστεί με το ΚΚΕ το ΣΥΡΙΖΑ ή τη Δημοκρατική Αριστερά ξεκαθάρισε ότι αυτό θα εξαρτηθεί «από τα αποτελέσματα του εκλογικού αγώνα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: