slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με δυνατές υποψηφιότητες το ΠΑΣΟΚ , με ψηφοδέλτιο που προκαλεί γέλωτα η Νέα Δημοκρατία

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του cyclades24.gr το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει με δυνατό ψηφοδέλτιο στο νομό, καθώς οι πασοκατζήδες δεν καταλαβαίνουν τίποτα από μνημόνια, μειώσεις μισθών, συντάξεων και άλλα τέτοια "καλούδια" που μας έπληξαν τα τελευταία διόμισυ χρόνια, αυτοί είναι κολλημένοι στη θέση τους.
Σε αντίθεση με τα ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο της Νέας δημοκρατίας, που είναι για κλάματα. 

Ας ελπίσουμε την Παρασκευή 23 Μαρτίου που συνεδριάζει εκτάκτως η ΝΟΔΕ Κυκλάδων στην Αθήνα για οργανωτικά θέματα, με κυρίαρχο την προετοιμασία για τις εθνικές εκλογές, θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι της συζήτησης θέματα που αφορούν τις υποψηφιότητες στις Κυκλάδες, αφού τα πάντα φαίνεται να είναι ανοιχτά, καθώς πέραν της σίγουρης και δυνατής υποψηφιότητας του Γιάννη Βρούτση, δεν υπάρχει κάτι το δεδομένο. 

Από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον αριθμό των αιτήσεων υποψηφιότητας που κατατέθηκαν σε επίπεδο Κυκλάδων και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν περισσότερα πρόσωπα, ώστε στη συνέχεια να γίνει η επιλογή αυτών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.
Διότι σε αυτές τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία, εκτός από το Πασοκ και το μόρφωμα του Καρατζαφέρη, θα έχει να αντιμετωπίσει και τα κόμματα των Μπακογιάννη και Καμμένου. 

Συνεπώς πέρα της δυνατής υποψηφιότητας Βρούτση πρέπει να ενισχυθεί με άλλα νέα και άφθαρτα πρόσωπα που να χαίρουν εκτίμησης από τις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας, διότι τα ονόματα που ακούγονται, άλλα και ορισμένοι απ αυτούς που καταθέσαν αίτηση υποψηφιότητας για το ψηφοδέλτιο όχι μόνο δεν χαίρουν ΚΑΜΙΑΣ εκτίμησης, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΩΤΑ. 

4 σχόλια:

ΝΑΞΙΟΣ είπε...

Ρε παιδιά γιατί δεν κατεβαζεται τον Παπαμανωλη

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΙΔΗ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ ΜΕ ΠΟΛΑ ΑΓΚΑΘΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΑ.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ είπε...

Μπα μην το λες δεν είναι μονο ο ΚΑΛΗΜΕΡΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΔΗΣ είναι ο Ταμτάκος Καφτηρανιδης ο Τεράστιος σε ( εκτοπισμα) αντι Παγκαλος Απεργης και κατι λαμογιαοτι φαμε και ότι πιουμε πρωην διοικιτες και περιφεριφεριαρχες για να μην ξεχνιωμαστε

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ;