slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σπανουδάκης: "Αγάπησα τον Καραμανλή και τον Χριστόδουλο"

 Μιλάει σπάνια, αλλά όταν μιλάει έχει συνήθως κάτι να πει. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης και αγαπημένος όλων των δεξιών, καθώς το τραγούδι του "θα ρθει σαν αστραπή" έχει τραγουδηθεί από χιλιάδες νεοδημοκράτες, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα.

Τι είπε;

Πως οι Έλληνες έχουν σήμερα ανάγκη από τον Χριστό και την Ελλάδα και πως δεν μιλάει πλέον για πολιτική, καθώς τελευταία φορά που μίλησε "τον έπαιρνε" όπως χαρακτηριστικά είπε, καθώς ήταν στην ηγεσία δύο άνθρωποι που αγάπησε και πίστεψε. Ο Καραμανλής και ο Χριστόδουλος. Όσον αφορά την πολιτική του Καραμανλή είπε πως θα κριθεί στο μέλλον, για το μόνο που δήλωσε βέβαιος είναι πως δεν ήταν προδότης και προσπάθησε να βάλει την χώρα σε μία ρότα...
Για τους καλλιτέχνες που έχουν τις απόψεις του είπε ακόμα πως δεν είναι πολλοί , αλλά είναι περισσότεροι από όσο νομίζουμε, καθώς απλά δεν μιλάνε, αλλά είναι αυτοί που έχουν την δύναμη να αλλάξουν τα πράγματα, όπως "μία κουταλιά αλάτι, αλλάζει την σούπα" είπε χαρακτηριστικά. Για τους "προοδευτικούς" όπως τους χαρακτήρισε , είπε πως τα λένε μπερδεμένα και "ήξεις-αφίξεις"
Για το ΔΝΤ είπε πως αν είχαμε σαν χώρα πιο ψηλά τον Χριστό δεν θα το χρειαζόμασταν, ενώ το ΠΑΣΟΚ θέλησε να το σχολιάσει με λίγο ειρωνεία , λέγοντας πως "ειναι παιδικο μου όνειρο μια μέρα να γίνω ΠΑΣΟΚ!"
Τέλος μίλησε για τις νέες του δουλειές, λέγοντας πως αφορούν όλες την Ελλάδα, τις αλύτρωτες πατρίδες και την Παναγία...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μας έλεγε και τον λόγο που αγάπησε τον Καραμανλή.. μήπως επειδή έτρωγε όλο το φαΐ του;; Αυτά είναι λόγια για δημιουργία εντυπώσεων.. και η υποκρισία στο ζενίθ της..