slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην προεκλογική μάχη ρίχνεται ο Μεϊμαράκης

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθεί από την ΝΔ η επιτροπή εκλογικού αγώνα του κόμματος. Σε αυτή θα συμμετέχει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας και υπεύθυνος τομεάρχης εσωτερικών είχε συχνές επαφές με τον Πρόεδρο της ΝΔ με τον οποίο συζήτησαν την στρατηγική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα στις......
εκλογές. Παράλληλα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε συναντήσεις στην Ρηγίλλης – στη νέα έδρα του ινστιτούτου – με φορείς από την τοπική αυτοδιοίκηση οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ.

Εκτός από τον Πρόεδρο της ΝΔ και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην επιτροπή εκλογικού αγώνα αναμένεται να συμμετέχουν ο Γραμματέας Κ.Ε Αν. Λυκουρέντζος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αν. Παπαμιμίκος, ο γραμματέας οργανωτικού Κ. Ζωντανός και οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαράς Χρ. Λαζαρίδης, Γιάννης Μιχελάκης και Γ. Μουρούτης. Στην συγκεκριμένη ομάδα αναμένεται να προστεθούν και άλλα μέλη όπως ο Δ. Πτωχός ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα social media στα οποία θα δώσει μεγάλη έμφαση την προεκλογική περίοδο η ΝΔ.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κρίνεται από στελέχη της ΝΔ ιδιαιτέρως σημαντική καθώς έχει μεγάλη εμπειρία από προεκλογικούς αγώνες εθνικών εκλογών, την οποία δεν διαθέτει η «στενή ομάδα» του Αντώνη Σαμαρά. Η πρώτη επίσημη προεκλογική ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμάράκη θα είναι απόψε στην Κηφισιά.

Η επίσημη πρώτη του Φαήλου –  Ποια ονόματα προκρίνει για τα ψηφοδέλτια η ΝΔ

Περίπου 40 βουλευτές και στελέχη της ΝΔ θα μιλήσουν σήμερα σε εκδηλώσεις στις περιφέρειες του Λεκανοπεδίου. Ωστόσο και πριν ανακοινωθούν και επίσημα τα ψηφοδέλτια τα οποία όπως αποκάλυψε το Real.gr θα αναβληθούν για λίγες ημέρες, η ΝΔ στην ανακοίνωση της για τις περιοδείες σε περιοχές της Αττικής συμπεριλαμβάνει τα πρώτα πρόσωπα τα οποία όπως όλα δείχνουν θα μετέχουν στα ψηφοδέλτια.

Τα ονόματα τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των περιοδειών και δεν είναι βουλευτές είναι τα εξής: Φαήλος Κρανιδιώτης, Βασίλης Κικίλιας, Άννα Καραμανλή, Τάνια Ιακωβίδου, Γιώργος Βερναδάκης, Νότης Μηταράκης, Μενέλαος Δασκαλάκης, Μανώλης Αγγελάκας, Κώστας Κατσαφάδος, Αλέξανδρος Αρβανιτάκης και Στέφανος Αγιάσογλου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί νέος κατάλογος με περιοδείες σε περιφέρειες της χώρας προκειμένου και άλλα στελέχη έστω και με αυτό τον τρόπο, αφού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα η ημερομηνία των εκλογών, να πάρουν το «χρίσμα» για την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: