slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μιχελάκης: "Αν φύγουμε από το ευρώ, η κόλαση που θα ζήσουμε θα είναι άνευ προηγουμένου"!

"Δεν βλέπω δραχμή", εκτίμησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης επισημαίνοντας ότι το κόμμα του θέλει "να βγει η χώρα από την κρίση και να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης, να παραμείνει στο ευρώ".

Αρνήθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ να σχολιάσει όσα δραματικά συνέβησαν την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Παραπέμποντας στην αποψινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Γιάννης Μιχελάκης απέφυγε να σχολιάσει τις επικρίσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον Αντώνη Σαμαρά.

"Δεν μπορεί πλέον κανείς να κρατεί μία στάση που πατά σε δύο βάρκες. Δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω από άλλον. Δεν μπορεί κανείς να θέλει να κάνει μονίμως τον «καλό» για λόγους εκλογικούς, για λόγους μικροπολιτικούς", τόνισε ο υπουργός των Οικονομικών φωτογραφίζοντας την στάση που ακολουθεί ο αρχηγός της ΝΔ.

Σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο κ. Μιχελάκης προειδοποίησε ότι: "Αν φύγουμε από το ευρώ η κόλαση που θα ζήσουμε θα είναι άνευ προηγουμένου"!

Αναφερόμενος στη νέα δανειακή σύμβαση, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι "πρέπει να υπάρξει ούτως ή άλλως έγκριση από τη Βουλή".

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων αν θα μπει θέμα κομματικής πειθαρχίας, ώστε να πειθαναγκαστούν οι γαλάζιοι βουλευτές να υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Μιχελάκης απάντησε ότι "θα τα δούμε όλα αυτά στην αποψινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ".

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της ΝΔ επέμεινε στη διεξαγωγή εκλογών το συντομότερο δυνατό. "Έχει ξεφύγει από κανέναν το γεγονός ότι με το που ολοκληρώνεται το PSI και η δανειακή σύμβαση πάμε για εκλογές;", αναρωτήθηκε και σημείωσε ότι "δεν έχουμε φύγει από τα χρονοδιαγράμματα" που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των κυρίων Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Εκλογές σε κάθε περίπτωση πριν από το Πάσχα" ξεκαθάρισε ο κ. Μιχελάκης, δίνοντας απάντηση και στους βουλευτές της ΝΔ που ζητούν παράταση του πολιτικού βίου της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου. "Να κάνουμε εκλογές για να αποφασίσει ο λαός πώς θέλει να κυβερνηθεί", κατά τον εκπρόσωπο της ΝΔ.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: