slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τι παραμύθια λένε από το ΠΑΣΟΚ; Τι είπε ο ΓΑΠ στο ΠΣ;



Από το Υπ. Οικονομικών διαρρέουν ότι η μη κατάργηση του 13-14ου μισθού είχε συμφωνηθεί από χθες με την τρόικα(και γιατί δεν το είπε κανένας σήμερα;;;) και πρέπει να χρωστάμε χάρη στον Μπένυ... μάλιστα υπερθεματίζουν λέγοντας ότισήμερα δεν συζητήθηκε καν το θέμα (απ' αυτό και μόνο φαίνεται ότι μάλλον λένε μαλάκί@@)!!
Από το ΠΑΣΟΚ έγινε γνωστό ότι
 χθες ο ΓΑΠ έστειλε επιστολή στον Παπαδήμο και ζητάει .......
παράταση της Κυβερνησής του μέχρι το 2013... τότε θα ζητήσει μέχρι το 2014 κ.ο.κ.
ΓΑΠ έκανε πρόταση βγαλμένη από δεκαετία 70 που τα καμάκια λέγανε στις τουρίστριες do you like souvlaki και πηδούσαν... πρότεινε να παραμυθιάσουμε την τρόικα ότι θα κάνουμε μεταρρυθμίσεις που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και αν δεν έχουμε αποτέλεσμα τότε να μειώσουμε τους μισθούς... πληροφορίες λένε ότι την πρόταση αυτή τη σκέφτηκε μόνος του και εδώ πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Σαμαρά που άντεξε τόσες ώρες  μαζί του...

Στο πολιτικό συμβούλιο ο
 ΓΑΠ έκανε και μια μεγαλοπρεπή αποκάλυψη που την ξέρει όλη η χώρα και μόνο αυτός την κράταγε κρυφή: ενημέρωσε τους υπόλοιπους ότι οι Ευρωπαίοι έχουν δύο σχέδια για την Ελλάδα... και όποιος κατάλαβε κατάλαβε:

1. Το πρώτο περιλαμβάνει 3 άξονες:
α) Δανειακή βοήθεια, β) πολιτική στήριξη, γ) Δέσμευση της Ελλάδας ότι θα τηρήσει όλα τα νέα μέτρα που θα περιλαμβάνει η νέα δανειακή σύμβαση. Να θυμίζουμε εδώ ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ζητούν με έγγραφες δεσμεύσεις και από τα τρία πολιτικά κόμματα ότι θα στηρίξουν τα νέα μέτρα, ανεξαρτήτως εκλογών. 

2) Το δεύτερο σχέδιο, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει:
α) πιθανή χρεοκοπία, β) αποχώρηση από το ευρώ. 

Ο Παπανδρέου επεσήμανε πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και συμπλήρωσε ότι επιφυλάχτηκε να απαντήσει τη Δευτέρα στο Λ. Παπαδήμο, αφού ληφθεί απόφαση από το ΠΑΣΟΚ. 

... ενώ
 διέψευσε ότι τέθηκε μπροστά στον Παπαδήμο θέμα 13ου και 14ου μισθού.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η
 θέση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι απρόβλεπτη καθώς 100 άτομα ξέρουν ότι δεν θα ξαναεκλεγούν... οπότε μπορεί όντως να απασφαλίσουν κάποιοι λίγοι γιατι είπαμε: ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΠΑΣΟΚ είναι το σύνθημα που τους ενώνει


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ στην εξουσια ζητω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΛη η φασιστοτραπεζιτοκλεπτοκρατια σε εμετικη δραση

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ που εκφράζει την μοναδική ελπίδα της Ελλάδος που είναι η Κεντροδεξιά.