slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Κοπή πίτας ΝΟΔΕ Σάμου και επίσκεψη Βουλευτού Κυκλάδων ΝΔ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟΔΕ Σάμου πραγματοποίησε την Κυριακή 29/01/2012 της κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξενοδοχείο Aeolis παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτή Υπευθύνου του Τομέα Οικονομικών της παράταξης κ. Ιωάννη Βρούτση αλλά και μεγάλου πλήθους στελεχών και απλών υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας. Η μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση αποδεικνύει πως ένα μεγάλο κομμάτι των συμπολιτών μας έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες του για το μέλλον της χώρας στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στον.....
 Αντώνη Σαμαρά.



Την Δευτέρα 30/01/2012 ο Βουλευτής κ. Βρούτσης, με κλιμάκιο στελεχών της παράταξης της ΝΔ επισκέφτηκε τους θεσμικούς φορείς του τόπου. Αναλυτικότερα:



  1. Επισκέφτηκε την ΕΟΣΣ και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της                        κ. Β. Χαριλάου, τον Γεν Δ/ντή και μέλη του ΔΣ της Ένωσης τόσο για τα ιδιαίτερα προβλήματα της ΕΟΣΣ, σχετικά με τον ΕΦΚ ποτών, το φόρο ακίνητης περιούσιας και το αυξημένο κόστος χρηματοδότησης, όσο και για τα υπόλοιπα προβλήματα του Πρωτογενούς Τομέα του νησιού.




  1. Επισκέφτηκε το Δημαρχείο Σάμου και αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο και αναπληρωτή του δημάρχου τον             κ. Γ. Στάντζο με τον οποίο συζήτησαν την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ στο Δήμο Σάμου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία στην ολοκλήρωση των απαραιτήτων μεταρρυθμίσεων και προσαρμογών στα πλαίσια του Καλλικράτη.





3.     Επισκέφτηκε το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Παπαθεοφάνους με τον οποίο συζήτησε τα ιδιαιτέρα προβλήματα του Νομού μας, όπως το ακτοπλοϊκό και το θέμα των σφαγείων και των ελαιοτριβείων, την διαρκή υποβάθμιση των νησιωτικών περιοχών και το ιδιαίτερο ζήτημα κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ.

4.     Επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιο όπου και ενημερώθηκε για τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης που αναλαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη Σάμου ώστε να συνδράμει στην βελτίωση, κατά το δυνατό, του επιπέδου διαβίωσης των συμπολιτών μας που λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης, αντιμετωπίζουν οξύ βιοποριστικό πρόβλημα που εξελίσσεται σε πρόβλημα επιβίωσης.





5.     Επισκέφτηκε τα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου όπου συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο κ. Γιώργο Κυριαζή και συζήτησαν τα αυξανόμενα προβλήματα του κλάδου των Μικρών Επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελεί και την συντριπτική πλειοψηφία του «επιχειρείν» στο νομό μας.





6.     Πριν αναχωρήσει από τη Σάμο ο κ. Βρούτσης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους Δημοσιογράφους όλων των ΜΜΕ του Νομού. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε  συνέντευξη Η  στα ανακαινισμένα γραφεία της ΝΟΔΕ Σάμου.





Σάμος  31/01/2012







Ο Πρόεδρος





Νικόλαος Στεφανής


  Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νομού Σάμου

Θεμιστοκλή Σοφούλη 33

τ.κ. 83 100 Σάμος

τηλ & φαξ: 2273 0 22394










Δεν υπάρχουν σχόλια: